Idag var man tillbax

på dagiset, okej, på en annan avdelning. Faktiskt mammas avdelning. Trevlig o jobba med mammsen, fast det är ju inte så att man hinner snacka knappt, Fullt ös!

Men kul o träffa nya barn och så. ..och stämningen på dagiset är så skönt. Trevligt folk! Såg mina "gamla" barn en stund..saknat dom sötnosarna=)

Fick även veta att skulle det vara så att jag inte får jobbet nu nästa vecka, har jag en 30 h tjänst på dagiset:-)Så oavsett har jag jobb! och helt ärligt så är dte skitskojj på dagiset, även om man däckar i soffan när man kommer hem;) Så nästa vecka vet jag vilket jobb jag kommer få..Oavsett..INKOMST!=)

Hyfsad lön oxå=)

det verkar ljusna nu, på många olika sätt=)

JOBB. KOM IGEN!

Jag har varit på arbetsintervju idag..Kändes bra faktiskt, kul att man blev utvald bland så många andra=)..men där är en del andra som ska intervjuas oxå, så jag vågar inte hoppas. men en liten chans har jag nog, sålde mig rätt bra tyckte jag. la in ett löneanspråk oxå, och kunde argumentera för det..ååh, hade varit så göttoch få dom pengarna i månaden..och ha en uppgift. verkar vara schysst folk oxå. Nu vill jag ha ett riktigt fast jobb, som jag kan stanna på, och utvecklas..så KOM IGEN!

Annars e pågen sjuk..nog nån influensa eller rejäl förkylning, helt utslagen stackaren:(

Imorrn ska jag jobba på dagiset iaf, känns bra..få lite pengar. Samtidigt är jag riktigt trött..mkt sompågår i mej just nu..Har tagit ett rejält steg framåt, men är ganska nere pga det..och trött trött..Kattfan har gått mig på nerverna oxå, hon bara jamar o jamar, o jag får inte sova..vet inte vad jag ska göra..Hon borde vara ute på nätterna iaf..

Nä, nu ska jag sova, så jag kan komma upp o tjäna pengar..
Puss

Med vinden i håret

red jag inatt på en islänning...utan varken hjälm,träns eller sadel.  Vilkem känsla..Jag var först rädd,hur skulle jag få stopp på den, tänk om jag trillar av...Men d löste sig, han var så lyhörd. Helt underbar känsla..Hans man var så mjuk,och jag höll ett hårt tag.När vi skulle ökade takten, blev det tölt istället för galopp. Jag höll på att trilla baklänges, för kraften och fartökningen var enorm. jag tänkte. nä, jag ger upp, jag trillar bakåt" Men jag beslöt mig för att sitta kvar.

På grusvägar flög vi fram..Frihetskänslan var enorm!

Musblack liten islänning..kanske är det min framtid?;) Eller så kanske drömmen symboliserade att jag är på väg att bli fri, att det är svårt att hålla sig kvar, men när jag väl gör det och vågar, är det en enorm känsla.

image34 

(Bilden tagen från Islandshingstar.se. Foto: Tim)

Blev iaf jätterid sugen..dax att ge sig upp på hästryggen igen iaf!

Idag är dte påskfirade hos mamma, imorrn ska vi lägga golv, och sätta upp tavlor=)

Glad Påsk

Omotiverad och förvirrad

Så otroligt mkt tankar i min skalle, känner mig så ofokuserad, delad, inte hel..Bara all over..Kan inte riktigt förklara det. Är så jäkla omotiverad att söka fler jobb..Ringde på det jag sökte sist och skulle höra hur det såg ut, när man kunde få svar osv..tyvärr var personen jag skule prata med , ledig. Så det blir att ringa på Tisdag..



Omotiverad att söka mer jobb, jag kommer ingenstans, och jag är så trött på att gå hemma. Blir bara allmänt depp och trist att vara med. Jag är Ingen. All den där styrkan försvann..Jag tror att dne kommer tillbax..Men just nu är jag bara all over..inte samlad och fokuserad.Alls.

Hoppas att påsken ska få mig på bättre humör. Men jag tvivlar faktiskt. Orkar inte ha mer svackor och trubbel. Jag vill ha det som det ska. Plan över livet. Älska utan att det blir fel. Tjäna pengar och leva.

Hade jag bara fått ett jobb, så skulle jag vara där igen. Men nu. Hopplöshet. Hoppas på bra svar på Tisdag.

image33

En tripp i skallen och till Ikea

blidde det idag minsann! Resulterade i en ny hatthylla, och golvet som vi ska lägga i Påsk! yey! Hallen ska bli såå fin=)Ska bara hitta en byrå vi kan ha i vår lilla hall..Vi har inte så mkt pengar just nu, så det blir väl ut o kolla på nåt begagnat ställe..man kan hitta fina saker om man bara e lite snabb..

Var på samtal idag, kändes bra som vanligt...Kommit fram till en del idag oxå, förklaringar till varför jag varit så förvirrad och dålig på att komma ihåg saker..Blev lite lugnare efter att jag varit där..

Annars har jag slitit med en rundbal i Emelies stall..Den balen dom hade inne var så dålig, och jag sa till syrran att vi skulle ta ut den och ta in en ny..Jaa, vad kan det tageít..kanske två timmar!! Mina armar väärker, vilket jävla jobb..Men känns skön att hästarna slipper äta mögligt hö..Vissa andra i det stallet kan tydligen inte se när höet e dåligt..sjukt vad okunnigt folk det finns..jag menar, är man intresserad tar man reda på sånt..Men men..

Vi drog som sagt till ikea efter Robin slutat..Vi bestämde oss för att ta en korv innan vi skulle in och shoppa loss, för vi var rätt hungriga..Vi ställer oss i kön, och plötsligt får man ett "hallå" i örat..Bakom oss står Vera och Kenny!! Så kuul att se dom igen..=)Tyvärr hade dom inte sin lilla tösabit Annie med sig, men får se henne en annan gång! Vi stod och "catchade up" en stund, men eftersom vi alla skulle handla, och dom hade barnvakt, fick det bli en liten snabbis..Men jag hoppas vi kan träffas nån kväll och ta ett glas vin eller bara träffas över fika, Hade varit sååkul=)

Väntar fortfarande på att man ska höra från n¨t jobb, har sökt en del, och denna veckan har dte inte kommit in mkt jag kunnat söka. Ska ringa o kolla läget på Torsdag, och får jag inget direkt svar, tar jag jobb på dagiset. Dom vill tydligen ha mig där nu, så där har jag iaf timmar. Kul iofs! Men..jag vill ju ha heltid nu..Men, bättre än att gå hemma..o vara fattig framförallt!

Måste nog gå till läkare oxå..dragits med förkylning i över två veckor nu..käns inte alls bra:(Men ooorkaaa..o ha råd..men jaja..får väl ta hand om mej själv..

Nää, nu e det dax att ..ööhh..sova kanske?Peace på er!image3

Social lurv, snö och söta små liv!

Det snöar riktigt mkt, och har lagt sig..jaa, jag säjjer då det..Galet..Vet inte riktigt vad jag tycker, vill ha vår. Oj, jag vet vad jag tycker. Vill ha vår!;)

I Fredags blev det utgång för min del. kanske inte under bästa omständigheterna, dumma omogna grejjor från två sidor, men det ordnade sig. Så  är det när kärleken är stark i grunden!

Iaf, jag hade skitkul! Att få träffa jessy och Emma igen var så fruktansvärt KUL. Vi ligger verkligen på samma nivå..Lågt som fan allså..haha. Hemma hos jessy var dte sminkning och vanliga galna grejjor som gällde. Spelade även in en video till jessys blogg. vill ni kan ni spana in den där..

Bilresan in var stinkey..haha..
Vi gick in på Hipp, har aldrig varit där innan. Stället i sig var väl okej, men musiken denna kväll var usel.Bara House, och jag gillar inte det direkt. Men vi gjorde det bästa vi kunde av situationen och skakade våra lurviga som bara vi kan, galet och fjantigt vill säga. Underbart! På kvällen blev det BK. Dock åt jag inget, hade ju inga pengar, och var faktiskt inte så sugen ändå. Nallade några pommes av jessy, och vi pratade och fjantade oss. Som på gamla goda tiden. Alla var vi nyktra, men hade så skojj som bara vi kan. har saknat det!!Hoppas verkligen jag kan följa med fler gånger, kände att det gjorde mig gott.

På lördagen var det bara massa pyssel som gällde, och senare Melodifestivalen. Om rätt låt vann, ingen aning. Den kan säkert gå hem, men ingen "wooware" direkt..Ajja..vi får se hur det går. Jag gillade Amys låt..thank U..den var medryckande och så. men väldigt glad att hon inte vann. Hon är för ung för allt sånt, och har redan kollapsat en gång. Så för hennes skull var det ju bra.

Idag väckte katterna mig som vanligt tidigt, så ingen sovmorgon, som vanligt. Var ändå tvungen att gå ner och parkera om bilen, eftersom vi bara har en p-plats, och man får inte stå på gatan efter klockan sju..drygt..men men..

Då kom jag upp iaf. sen tänkte jag diska innan frukost, vilket jag gjorde. Sen åt jag och tänkte att jag skulle ta och städa lite, för dte behövdes VERKLIGEN. Dessutom skulle vi ju passa lille Julle på kvällen:)

Det slutade med att jag nästan skrubba ner hela lyan..haha..men fan va skönt det är nu=)Fräscht och rent=)

sen kom Jenny och söta lilla livet hit. =) Jenny skulle bara träna en timme, så det blev ju snabbvisit. Börja med att byta en kissig blöja, sen mös vi lite. Sen blidde det lite gnäll, då var det dax för mat...Han bllev så suur när han inte fick flaskan direkt..Som han skreeek när han såg den men inte fick den..Söta jäkel!

Men sen när han fick den ville han inte riktigt äta, var orolig och skulle slänga sig hit och dit.Gick upp med honom en stund, han kanske behövde rapa redan?Men nää, försökte igen..var som en mask,, Då kände jag: hur ska jag klara av ett eget barn:S

Men sen fick jag en snilleblixt..han verkade orolig, och tvn var igång. Så jag stängde Tv:n, och satte mig tillrätta igen. och då!Slurp, inga problem. Låg och tog på mina händer, tog i mitt hår och mös. helt avslappnad. Hela flaskan tog han. Duktig kille! Kändes bra att jag klarade av situationen faktiskt. Passar gärna honom fler gånger. Söta lilla Julle=)



image30


image31
image32

Puss

Att hitta pengar

som man inte visste man hade. ..i presentkuvert..i nån ficka eller under några papper..

Det gjorde jag inatt..

i min dröm..Men inte fan hjälper dte min ekonomiska sits i verkligheten. denna dröm resulterade i att jag vaknade glad, men sen kom verkligeheten som en kall dusch..Jepp, fortfarande inte nog pengar att betala en mina räkningar denna månaden..

Så nu sitter jag här, med en kraftig ångest över hur fan jag ska lösa det..csn, bilen och sjukhusräkningar..perfekt!! och robin har inte kunnat få något till hyran..åååhhh..När fan ska jag bli VUXEN? jag vill inte att nån ska bli tvungen att försörja mig..Jag ska klara dte själv..Jag blir 26 år för helsike..Hur jag nu lyckades bli så gammal helt plötsligt..

Känslan av att inte vara nån, inte ens NÅT kryper fram ur mina svarta gömmor, och plötsligt känns allt så där hopplöst igen..

Jag som var på G jag som kunde allt! Jag vet ju att jag kan det egenltigen..men idag känns det jävligt hopplöst igen..ensam,barskrapt och inte ett skit..är man..*suckar*

Pms spökar oxå, då blir jag ju negativ,svartsjuk och allmänt knäpp..Tur att man vet det iaf..haha..

Träffade min släkt igår, farfar hade kalas. Träffade min kära kusse..Vi har så kul, och jag hoppas att vi kan ta upp kontakten nu. Som vi alltid säjjer. sen går det år. Typiskt mej oxå..Jag e så dålig på att ringa mina vänner, ibalnd undrar man om man har nån kvar överhuvutaget.

Längtar framåt hela tiden, längtar till hus, längtar till heltidsjobb och den friheten det skulle ge mig, mig och robin och vårt liv. Han jobbar hårt, vill ta hand om mig men är så trött för han känner ett sånt ansvar..Lilla älsklingen. Vill inte sätta honom där. Men han har ju ett så stort hjärta, så vad man än säjjer så vill han lösa det åt mig. Älskar honom för det, men vill inte att ahn ska må skit på kuppen.

Hade kunnat köra ner till mamma, hon och syrran är ju hemma idag. men näpp..ingen soppa på bilen...Måste ju spara..ååhh..drygt liv! Jag vill ha ett jobb nu, låt mig få nåt av alla dom jag söker,helst det senaste, snälla snälla, så mitt liv kan BÖRJA någon gång...

Ska försöka få tag i Angie idag..orkar inte sitta ensam hela dan..

Ill be back, more sunny..
Puss

Lek och bus

Jag är väldigt dålig på att blogga, fast jag sitter vid datorn rätt mkt nu så slår tanken mig sällan att jag faktiskt kan skriva en rad eller två.

Men nu gör jag det iaf, inte för att jag tror nån läser den, men va fan;)

För två helger sen var jag ute med min gamla kompis Angie. Vår bakgrund ser ungefär ut så här:
*Träffades i gymnasiet, gick i samma klass
*Blev tajta och delade allt, speciellt vårt pessimstiska sätt att se på livet.
*Vi gjorde mörka "dagboksinlägg" på bandspelare varje dag, synd att vi inte kan hitta banden.
*Vi gick på bio, och angie, galen som hon är, hade alltid sprit med sig som vi gick in och halsade på dass efteråt
*Min första riktiga fylla utspelade sig med Angie såklart, mitt i malmö klockan 17.00 en vardagskväll..
*Vi var jämt deppiga och gnälliga, men hade så fruktansvärt kul iaf. vet inte hur dte gick ihop dock.
*vi åkte på plast i en pulkabacke klockan tre på natten, helt nyktra. Vi såg ut som jag vet inte vad när vi kom hem, smink och genomblöta, men fy fan vad härligt det var att vara så barnsliga=)

Vi hade inte träffats på många år, och nu när jag flytta ner hit tog vi upp kontakten, och det resulterade i att vi gick ut i trelle. Härligt att träffa henne igen. Hon tränar som tusan och hade gått ner en del sen jag såg henne sist. Duktig som fan! Lika go och galen som vanligt..Fy fan vad vi hade kul=)





När vi sen var ute träffade vi Linda, som gått i min klass hela gymnasiet(Angie gick oxå där men hoppade av första året)
men det var skojj och se Linda oxå, och vi lovade att vi skulle höras. Linda rider islandshästar nu, så det var ju skojj det oxå=)

Vi dansade , drack(angie stod mest för den biten, haha) och hade allmänt skojj!Kommer lätt göra om det igen!=)Även om där var en del riktiga skåp ute på utestället, riktiga trellehullare, så var det enormt kul!

Denna helgen var jag sjuk som tusan, så det blev lugnt, men lilla julle kom och hälsade på oss, med mamma och pappa då såklart. Han är ju bara för go..Robin  är så underbar med honom oxå..pappamaterial deluxe;)


Sen stack vi med dom hem, åt räkor, drack vin och spela spel. Jätteskojj!Skönt o komma ut fast man var så krasslig=)

Våra kissar kommer jättebra överens nu, dom är för söta..Ena sekunden kan det se ut så här:


Nästa såhär!
image26
mest det senaste..Men det är bara lek:)
Ciss har varit lite jobbig nu och håll mig vaken på nätterna, hoppas hon slutar med det. Annars ska jag sparka henne till månen(vanlig fras när man klockan 05.00 vaknar av hennes MJAAAAUUULOLOLOLO(jaaa, hon jollrar)

Arbetslös då det andra jobbet visade sig vara som alla andra stalljobb, oseriöst slit och utnyttjande. Plus folk som inte klarar av om dom känner sig trampade på tårna, så det slutade kvickt.

Hoppas på ett heltidsjobb jag sökte, eller kanske ta över en butik. Vi får se vad det blir. Nytt liv iaf!

Tack för ni intresserade er lite för mitt liv, fast jag bor i Sveriges rövhål!

Attan, tvätten har jag glömt!!

*bye bye*

RSS 2.0