Vilken jävla jul ;)

Bara flängt hit o dit, visst det har varit trevligt och nu har man nog varit social för hela nästa år, men jag önskar att jag fått vila lite oxå..

Annars har jag mest jobbat som ett djur, axlarna värker..men jag har gett mig fan på att stå ut, för denna gången ska jag inte ge upp.

Haft en riktigt mysig tid med Robin nu, vi har haft såna kärleks boostar så det har slagit gnistor, helt otroligt underbart! Vi har legat och bara hållt om varandra och sagt hur mkt vi älskar och uppskattar varandra..

Han e verkligen den Rätta..jag har vetat det hela tiden..men herregud. Han är ju PERFEKT! Han är så underbar att bo med..vi trivs så himla bra,och jag har aldrig kännt mig så trygg, älskad och tillfreds..Han ger mig alt jag behöver..o mkt till..Älskade älskling. Livet med dig är UNDERBART..Jag trodde inte det fanns sån här kärlek, sånt som man drömde om förr när man såg det på film..och man trodde inte på det, men ville ha det..

Och nu har jag det:)Jag e verkligen lyckligt lottad:)))

Fick en bra bok i julklap av hjärtat, Ridlära! Jag som älskar att läsa, blev superduper nöjd, så nu läser jag o lär mig ännu mer, love it=)

Fick massa bra grejjor i julklapp oxå..mkt nöjd, mest hästgrejjor såklart;)

Imorrn ska jag jobba, fast på gamla jobbet på Biltema..där går min helg, men vad gör man inte för pengar..

Nu ska jag laga mat

Gott Nytt!=)

Men va e detta!!

Jag mådde lite bättre idag, var lite piggare, så jag tänkte jag skulle jobba imorrn. är så jävla tråkigt att sitta hemma oxå. Kände mej doc lite illamående vid maten..men jag tänkte att dte var nog förkylningen..

Gick på dass och tjena..Jag behöver nog inte säjja mer än maginfluensemage., dock bara ett håll..haha(nasty).isssch..Vad e dte för fel på mej?
Nu har jag ju mått skit ett tag, blivit förkyld IGEn..o ont i halsen..och nu magen..

Är nog dax att ta nya prover..undrar inte om det är sköldkörteln igen..exakt samma som förra hösten, samma symptomer..och har ju haft lite trubbel med den sen tonåren..*palla*

Vill vara frisk!!
Vill vara som alla andra normala..jag ska ju alltid ha nåt skit..och jag kämpar för att hålla mig ur svarta hålet jag alltid hamnat i varje höst. Och jag har lyckats mkt bra faktiskt=)Klart jag har dagar då jag bara hatar mig själv och tycker jag e värdelös, men inte så många, och det är framsteg!=)Haft mkt o göra och mål som nog görsin del!
Plus en mysing som heter Robin, som kramas så skönt när man e lite lessen..=)

Sen är det skojj att man har mer kontakt med en Vän som har samma intresse som jag, det känns skitkul=)Känns..äkta och man känner tillit..Längesen!

Nä, nu ska jag dricka lite tee o hoppas att magen håller tills imorrn, och imorrn oxå för den delen..

Puusssen

Vi har så fint=)

åååhh..ni anar inte så fin vår lägenhet ärnu, mysig med gardiner o allt nu=)Dessutom är dne julig..kanske ska man få julkänsla detta året=))Sja ta bilder nån gång..hehe

Annars har dte varit en pissig dag på jobbet, men jag hoppas det löser sig.

Mysig dag igår överhuvudtaget, känns som vi hittade tillbax igen..har varit lite konstigt senaste tiden..men de är väl omställning osv..Har inte kännt mig helt lycklig faktiskt, men nu känns allt så mkt bättre=)
Thats life;)
Nu ska jag bada, krypa ner i soffan och käka godis..kommer väl somna..helt sluuuuut!!

Pusspuss

RSS 2.0