lagom skit

om 6 dagar åker smolle...

och jag har blivit sjuk IGEN..seriöst nåt stort fel med min kropp, så trött på att vara så sjuk hela tiden..får  nog gå o kolla värderna..

bilen ska besiktas
andra bilen säljas..

pengar har man inga som vanligt



nyår, vad händer då?

blää just nuuu..



operation få upp i vikt

köpt lucernpellets till Smolle nu, så här ska det fodras.

Dom andra i stallet har oxå tappat, A hade fått analysen på höet o tydligen var dte inget bra. ska be att få se den oxå.
Nu ska han få rejält med pellets, grund för vitaminernas skull, dock bara lite för han inte går särskilt mkt, betfor som vanligt och lucernhack. Olja är nog oxå en bra ide. Lagt på extra täcke oxå så han ska hålla sig varm o ta åt sig näringen bättre.
Trött på det stallet oxå, folket är bra men kunskapen och rutinerna är lika med noll..hade bytat om jag skulle haft kvar smolle iaf.
men iaf, maaat ska han få i mängder, o sånt som inte kan skada för han går ju inte så mkt,.Dessutom ska han få detta tre gånger om dagen inte bara två..och 4 kg hö vart mål..Hoppas hoppas han tar isg nu!

Mår piss över detta, o mår piss av förkylningen. Vill bara fixa i huset o ha mej, men har ingen ork, ingen energi.

Nu ska jag snart kvällsfodra, sen är det morgonfodring imorrn, o fest på kvällen. Ska bli kul men jag e såååhees o hosttig..ajja blir nog bra=)
Längar efter min Robin, han kan få mig på bra humör=)


Trivs så bra!

Allså, det känns så rätt att bo här! Jag har tyvärr råkat på en dunderförkylning o legat pall nästan hela veckan. Därmed har jag suttit mkt själv i huset. Var först lite orolig, för nya ställen o vara själv brukar göra så mina hjärnspöken vaknar och får mig att inbilla mig det ena sen det andra tills jag verkligen tror att det finns spöken,demoner och kallblodiga mördare bakom varje hörn..

Men inte Här..

Jag känner ett sånt Lugn här. Känns..så rätt..Känns som detta kommer jag kunna känna som Hemma. På riktigt..och det var längesen nåt var hemma. Flackat rundor de senaste 6-7 åren om inte mer, inte riktigt haft en fast punkt, varit på väg, varit stressad, inte trivts med varken mig själv eller hemmet.


Nu kanske, nu...

Vi städade det sista i lägenheten igår, och även om det var lite sorligt att den delen av vårt liv nu är över, vår första lägenhet, så var dte en sån lättnad att lämna Trelleborg. Nä, där har jag aldrig trivts...och nu kan jag verkligen säjja, med erfarenhet i bagaget:

TRelleHULA inavlade ställe, aldrig mer!
Idag skrivs papperna och ett nytt par ska flytta in i gamla lyan.Skönt!

Som Robin sa igår när vi körde in på uppfarten: "NU är detta vårt"

Så bra sagt, för även om det varit vårt en vecka, så har vi ändå haft lägeenheten hängande över oss oxå. men nu har vi bara Huset. Nu är det Vårt!

Värsta med denna veckan är att jag inte orkat göra nåt här hemma eftersom jag flåsat som fan så fort jag bara rest mig..puuh..Så nu när jag börjar bli bättre ska jag försöka få ordning här, vill göra huset rättvisa o ta bort alla gamla kartonger och ställa fint, så vi kan ta in en gran sen:)

Smolle blev vet.bes igår. Han har tappat en del hull senaste tiden, höet är ju skit och dessutom är han nog inte lycklig av att gå själv. Vet tyckte dock inte det var alarmerande hans vikt, men han borde inte tappa mer. jag har ändå gett lucern och ökat höet, men nu ökade jag det ännu mer o han får ha mer lucern helt enkelt.

hn var fin förövrigt, markerade ytterst lite på det skadade benet, men vet sa det att detta var inte konstigt eftersom han fortfarande har svullnad. Det skulle försvinna med tiden trodde han, och det var så pass lite så det var inget konstigt under omständigheterna. Skönt ändå.

Det jag mest oroar mig för är hans vikt..har aldrig låtit mina hästar tappa så, dom har alltid varit runda o goa, och han ska vara lättfödd dessutom. Men han mår väl inte bra, och jag känner bara att jag är en såå kass fodervärd.  NU nästan längtar jag tills han får åka så han kan få det bra. sen ska jag nog hålla mig från hästarna, känns så nu. Varit totlat misslyckande med så många nu, och jag är nog inte så duktig som jag trott..Känns skittrist, men det tar för mkt energi just nu

Och som det känns kommer man inte ha råd o tid med häst ju äldre man blir, så jag får nog försöka släppa det. Kanske bäst för hästarna oxå! Har blivit så som jag hatar, två travare som jag inte behållt, fy fan. *usel*

Näpp, nu ska jag försöka få tag i Robin o se om kattena hade fått frukost eller ej imorse, som är nämligen suveräna på att bullshitta en

JUlfest imorrn på jobb! >Längtar efter julmat o sprit, men undrar hur mkt jag kommer orka, hostar som fan o är allmänt död, men kul ska jag ha iaf=)
Ps: Det är så vackert med snö på Svedala slätterna utanför mitt fönster:)

Kram

Imorgon

är Vi husägare:) Gud vad tiden gått snabbt, På lördag flyttar vi äntligen äntligen till vackra Svedala kommun:)
Mkt har det varit denna veckan, tvungen att jobba över(som vaaanligt) och packa o städa o tjohejsan och smolle såklart..gissa om jag e trött! Imorrn är det jobb, banken, jobb, smolle, ner till trelleborg o hämta lite saker o sen till Huset:)

Men glad, åååh, längtar tills man har packat upp i huset o äntligen kan julpynta:)

Saknar Zocken men har lixom inte haft riktig tid att sörja, får lite "åh -åh -jag -börjar -snart -gråta" attacker på jobb mellanåt, men dom sväljer jag snabbt, inte tid till sånt nu..

Red Smolle i Lördags, skrittade ut med Camilla och chablie, det var jättemysigt. Smolle var så glad att han höll på att jobba ihjäl sig, samlade sig så han nästan körde slut på sig själv..sötis, han behöver få jobba. Tyvärr har denna veckan varit taskig med både väder o tid, så motionen har fått vänta..men i helgen ska jag klämma in några skritt turer..Måste ju få komma ut stackaren..och sen hade dte ju varit kul o rida lite innan han ska tillbax..mindre än en månad..*Snyftar till*
*skrapar trisslott*

Nu ska jag sova, eller rättare sagt smörja in mina händer först, gjort rent i ugnen med mr muscle utan handskar..smart..inte alls torr..o jag ska vara "expert" pssst

ajja, natti i stugan


RSS 2.0