Går inte detta

så kommer jag ångra det i resten av mitt liv..
det är slutet på min livstil om det går i åt helsike..

*håll tummarna*

Jag vill inte skjuta saker framför mig, vill leva nu. varför vänta med att leva, när livet är så jävla skört o kort iaf?

U dont know, until after the chock, when u wake up,whats broke and whats not..

En vecka av min semester har gått nu, har väl mest slappat. Varit hos mamma, Träffat Linkan och gänget,umgåtts med Jannike, vilket har varit jättetrevligt.Dels varit hos Loffsan och sen varit på hööks och nere på ängarna och kollat pållar och kossor! Hon var här hemma o kolla på huset, och tog med sig mat hon gjort! Fisk, mumma var det:) Äter ju inte fisk så ofta eftersom Robin inte är så jätteglad för det..så dte var en nice omväxling.

Jag har oxå haft en "jag vill ha häst melt down" Kan ju inte ha dte just nu, vill ju inte göra samma misstag som sist o stå där utan pengar om nåt händer, även om jag nu har en buffert, så känns d inte helt säkert. Men hästarna måste jag ha i mitt liv..jag klarar mig utan ett tag, sen går det inte mer!! Så nu har jag bestämt mej att dte ska bli medryttarhäst ett tag, vill inte tappa det, så jag får "nöja" mig med det ett tag. När vi sen flyttar, nån gång, och då blir det gård, så kan man ha egen hemma. Vi får la se! Börjar där iaf!

Jobbigt att få sån mega depression av det bara, så jag behöver det i mitt liv. Det är en del av mig, en pusselbit för att göra min själ hel, så är det bara..

Annars är allt bra, man är ledig och försöker varva ner. Sista lediga dagen idag dock, ska ju jobba på Falsterbo Horseshowen from imorrn o en vecka fram..Är nervös nu faktiskt, men det ska nog gå bra:) lite extra pengar och en erfarenhet rikare. Dessutom ska jag jobba hårt, för det är Johan som har hela kalaset, och för hans skull och framtida jobb så ska detta bli asbra !!:)

Robin har föressten stått ut med mitt melt down och tröstat mig. Han förstår mig, älskar honom..för det oxå:) Världens bästa!:)

Idag har det regnat som tusan ute, rätt mysigt ändå faktiskt! Ser stuprännorna rinna över där ute..hmm, dax o kolla igenom dom känner jag. Tyvärr är vårt hus så jävla högt, så jag vågar inte ställa mej på en stege och rensa..nä fy fasiken. jag med min höjdskräck hade bergis svimmat.

Nä, frågan är om man inte skulle ge sig ut, nu har jag suttit inne stor del av veckan..Bra dag o välja att lyfta på arslet, hehe, blåsväder!
Denna veckan har jag varit en dåålig hemmafru..knappt gjort nåt..Inte orkat, men jeje, första veckan på semestern, så det får vara;)

Anna Ternheim är min absoluta favorit just nu, vilka texter!! Och den rösetn, Hon sitter med sin gitarr och sin röst, och känslan är obeskrivbar...Djup och ärlighet i rösten. GRYM!! Det är vad jag kallar artist!

http://www.youtube.com/watch?v=05Ba0CQ7KtM&feature=channel
Vet inte hur fan man lägger in videos och så här..direkt..
Men denna är bra iaf, även den här:

http://www.youtube.com/watch?v=MPWNzMBDPso&feature=channel
Jag gillar alla hennes låtar..men dessa två akustiska är asbra..
sen har vi dom här:
http://www.youtube.com/watch?v=dsG1IRLZiB4

http://www.youtube.com/watch?v=o8LU8CaC6eM&feature=related


Jaja, nog med det..Bra e hon iaf!
Nu ska jag gå o slänga soper o ta in posten så jag gjort nåt;)


Pöss



RSS 2.0