Snyggo Tv

Fått vår nya TV nu. Överläcker! Svart så den passar in o vårt vardagsrum som går lite i svart o vitt temat om man säjje så!
Införskaffat i lite nya grejjor till huset. Svart matta somär mjuk o mysig till vardagsrummet, filt o kuddöverdag som matchar, till sofforna. Och nya Tv tillsammans med det, mkt snyggt! TV var ju "gratis oxå. Vår andra gick sönder, o vi hade som tuur var drulleförsäkring, så vi fick en ny! En svart en som sagt!=)
Nu är vardagsrummet ombonat o fint,

För att inte snacka om hallen!=) Ny byrå i svart brun trä, o matchande spegel. Verkligen ett jättelyft för hallen=)
Och en badrumsmatta och en korg att ha böcker o tidningar i, på toa. I vitt, riktigt fräscht!

Sen lite annat smått o gott. Ikea, där får man mkt för pengarna!

På jobb är det sååå skönt just nu! Båda cheferna är ju iväg,och det betyder att min plågoande inte är där o smyger o pikar mej. och vilken skillnad det gör!! Även om jag är rå trött på det oorganiserade jobbet, så är jag mkt gladare och mer avslappand utan henne i byggnaden. Jag gör ett bättre jobb utan henne faktiskt!! Gud vad vissa folk är energitjuvar, verkligen!!

Har bestämt mej för att lägga en del av pengarna vi fått extra nu på nån utbildning eller nåt som kan ta mig nånstans..ska bara bestämma vad, har några alternativ, blir snart hundra satsning, tror jag:)

Nu ska jag kolla på Bolt:)

Pussen

Close to U

Inte lätt o skriva med två råttgrabbar springade över tangentbordet kan jag berätta!

Härligt det är att vara tok kär i sin sambo, efter att ha spenderat i storts sätt varje minut tillsammans det senaste tre åren, o ändå inte tröttnat en sekund..Härligt o känna en sån samhörighet med någon..Vi har kul, tänker lika och älskar varandra passionerat

Kan det bli bättre?
Så här ska kärlek vara.
Jag är lycklig!:)

Puss


RSS 2.0