Ångest..

*Över att helgen går så snabbt, vill vara mer ledig!
*Över vad sjutton det ska bli av mej? Jag vill jobba med något jag är intresserad av i framtiden, något där jag känner att jag får och ger. Jag börjar fan bli gammal nu...när ska jag veta??
*Över att jag ändrar mig hela tiden om mitt karriär val!! Kan inte satsa för jag är rädd för att det ska vara fel! För fan, bestäm dej!
* Över att jag saknar hästarna igen. Egen blir det inte på väldigt länge, men kan inte hjälpa att jag saknar hästryggen och pysslet ändå. Några dagar i veckan iaf, är det för mkt begärt? Jobbigt att ha ett sånt beroende;)
*Över att jag är så godis sugen
*Över att jag känner mig grätfärdig över allt, känns överväldigande just nu
*Över att livet är orättvist på många sätt, fel människor som drabbas av dumma grejjor
*Över att min kattjävel ska ha uppmärksamhet hela tiden och pissar i sängen när hon inte får det. Låt mig vara en sekund!
*Över att jag rökte igår. Inte alls gott!

Är dock glad över att jag Älskar Min Robin och han älskar mej. Har haft en mysig helg darling!
Är glad över mina vänner och festen igår, kanonkul!

Är glad över att jag börjar fundera på att göra annat, så jag kan få må bra och känna mig behövd igen!

Nu ska jag nanna...kanske, vill utnyttja all tid jag har ledig just nu. Tungt.

Drömmar om en bättre tid och bättre väder ger jag er denna fina bild.


Pussar

Fest idag!

Gör mej iordning nu för att snart sticka hem till Lina o börja förfesta lite:) Idag ska jag o Robin på lokalfest i Vellinge=)
Blir sova hos Robins föräldrar då vi bara har en bil nu o det blir bökigt om vi ska ta taxi hem, o sen ska hämta bilen imorrn, så det blir övernatta i Vellinge.

Lite si så där jag vill gärna sova hemma, men vad ska man göra;)
Fast det är ju lite som hemma iofs, där bodde man ju i ett år, i det rummet..hehe

Har faktiskt skickat på lite medryttahästar nu..haha, så länge varade pausen. Saknar det helt enkelt för mkt, o med smolle blev det ju inte mkt ridning direkt, så nu vill jag komma igång! Hoppas på svar från två stycken, en lite mer än den andra eftersom det är en fjording;) Jannike, du vet vad jag menar, fjordingar är det ju nåt speciellt med:)

Tagit fina bilder på råttetottorna o jag idag, ska lägga upp dom här i bloggen snart!

Måste ge alla djuren mat nu, måste snart sticka!

Slutar med en liten tjatig bildserie som speglar mitt sinnestillstånd just nu!

None


None

Puss haaaaij

Snöö o startkablar

Idag har jag jobbat hela förmiddagen själv, Johan skulle ut o lämna maskiner. Fick veta på morgonen, att jag skulle vara helt sj, alla skulle ut..Blev ju inte förvånad, men det var lugnt på morgonen, eller ja, lugnt o lugnt men jag kunde handskas med det själv. Skönt det! men har lärt mig o tänka annorlunda efter smällen jag fick, gör mkt.

Snöar gör det och har gjort det senaste dagarna. Imorse var jag putt över ,att om det nu ska snöa, så kan det fan snöa ordentligt, så man kan bli insnöad, och inte kunna komma utanför huset. Så mysigt det hade varit! Tända ljus o bara mysa en hel dag, o inte komma nånstans. SKÖNT! Vaddå jag behöver semester;)

Iadg startade vi upp min bil som varit död i flera veckor. Glömde ne liten lampa i bilen så den dog, inte bästa batteriet då lampan jag glömde var en liiiten dörrlampa inne i bilen...men det räckte för att bilen skulle säjja wr...ööööhhh..ö ö ö..*död* nästa dag.
Men nu startade vi upp den. Anledingen är inte att jag saknat att köra den rätt fula, två år äldre än mej, gnälliga , opålitliga  och krävande bil, utan att imorgon ska Robin iväg till Bävern o hjälpa honom med lägenheten. Då tänkte jag äta pizza o vara onyttig, när jag är själv. Och jag måste därför kunna köra och handla:o)

Jag körde iaf en runda efter vi startat upp den, för att ladda upp batteriet på bilaskrället. och den gick bättre än aldrig förr...haha, den kanske också behövde lite semester;)
Körde ut till pappa o lämnade startkablarna, och snacka litta skit:)

Sen körde jag hem, kollade på min serie, "unga mödrar", sen har jag badat o myser i soffan nu.

Egentligen skulle Lina o Camilla komma hit på fika, men dom struntade visst i det..grrr..;) Nä, men det blev lite dubbelbokat, men jag träffar båda girlsen på Lördag:) Ska bli så kul=)

Robin vill raka skallen, neeeeeeeeeeeeeej säjjeer jag, vill ha en kalufs att rufsa i..dumma gris!;)

Saknar ridningen en del nu..igen, tog ju lång tid..NOt..suuuck..tror jag får hoppa upp på en hästrygg snart..har faktiskt abstinens..inte bättre av att Helena kommer in på jobb o vi snackar häst (en av våra kunder som har egen gård o fullblod, skit trevlig tjej, blir mkt häst snack)

Min Stanley saknar jag riktigt mkt nu:(  Hatar att jag behövde sälja honom..Körde förbi stället där jag hade honom, det bästa stallet jag stått i, och på grässtigen där vi tog vår första galopp på raksträcka ( o det gick uundan) travade idag en pålle..stack lite i hjärtat ska jag erkänna..

Här rider vi inte långt från där vi bor nu..vackra Svedala:)
None

Nä, nu vill Robin ha datorn.

Puss haaj!


The Notebook o saknad

jaha, faaan vad jag har bölat halva kvällen..pga The notebook. fan vilken vacker film! Jag brukar fälla en tår eller två när det gäller känslomässiga filmer, men detta var helt sjukt! Riktigt grät gjorde jag!

Kanske lite annat som bubblade upp i  kroppen som behövde komma ut, men herregud vilken vacker film.Tror jag gråtit lika mkt oavsett om jag haft annat på lager eller ej. Väldigt sevärd film och otroligt vacker avslutning.

Tack Vera för lånet av denna fantastiska film!

Letade efter ett dokument på datorn när jag snubblade över filmer o bilder på min fina Stanley..han var så trevlig den hästen. jag tog långa turer ut på honom, trygg, fin och sammarbetsvillig. Känner ett litet "Aj" i hjärtat när jag ser filmerna..Fina häst. Nog dax o hälsa på tror jag!



Nu ska jag sova o försöka få bort  den lilla ångesten som kommer smygande, längesen den hälsade på..

Inte kul längre...Isch.

Ajjja nattinatt!

Mysig Helg

Fredagen var lugn, stängde ju så man var hemma sent, så det blidde inget ut o gå, dessutom var jag jäkligt trött efter veckans konstiga situation, som för övrigt det inte sagt ett skit om efter..dö skumt.. Första gången jag haft oflyt på en Fredag den 13 föressten, trillade i vår trappa o skrapa upp knäet på morgonen..arg var jag:P

Vet inte alls hur det blir annars med den konstiga situationen, men hur som helst tycker jag att man ska ha rätt att visa när man tycker att saker o ting gått överstyr, man måste få säjja sin åsikt utan att personen man pratar med börjar skrika o gorma.Specielt när det är den personen som ska vara den som ska styra.. Ingen normal reaktion i min värld iaf..men men alla är vi olika.

IGår var det alla hjärtans dag:) Vi började dagen med att Robin plockade fram en alla hjärtans dag frukost:) Sen bestämde vi oss för att vi skulle ut o gå, men jag ville städa o göra fint innan vi gav oss iväg, så skönt o komma hem till ett rent fint hus! Och precis när jag var klar( körde igenom hela huset, toa osv) så kom Mattias, jenny, lille julius, Jennys mamma och syster och våldgästade oss:o) Tur jag hade städat, ahhaa, intuition om nåt va? Jätemysigt var det iaf, myste med lille Julius och snackade lite skit med resten. Sen stack dom iväg, och vi tog på oss för att sticka vi med.

Sen gick vi ut i bokskogen, är så skönt:) Gick 3, 2 km rundan, den gula då:) Det är så skönt o gå, man pratar igenom saker, viktiga o mindre viktiga saker, framtiden, planer och annat. Och dessutom rör man på sig, överhärligt:)
Skogen var otroligt vacker , snön låg så vit och fin och det var sol. Ljuset gör en så pigg. Otroligt vacker men också satans hal! jag satte mig på arslet i en backe, då räckte Robin direkt fram sin hand och hjälpte mig upp, sen höll han koll på mig på dom halaset ställena, Fina Älskling. Det är romantik det:)

Sen stack vi hem till Robins föräldrar. Egentligen bara för en liten stund, men vi fastnade där, som vanligt, blir ju lätt så:).Vi stannade iaf hela kvällen.Och hade så trevligt! Fick öl o grogg så jag blev lagom fjantig..haha.
Vi satt o kollade familjefilmer på Robin o hans syskon när dom var små. Allså fy fasen vad personligehten är den samma nu som när man var liten! På Robin syns det extra mkt, han har exakt samma sätt som när han var liten. En liten pajas även då:) Söt som fan!! Bådar gott för framtiden när vi ska ha barn;)

Robin bantar nu o jag är så stolt!! han har inte ätit godis eller druckit läsk på två veckor nu, o det är strongt! jag hade nog inte klarat det..Duktig är han min påg!!

Idag har vi varit iväg o handlat, o jag har gjort rent till råttetottorna o dom har fått motionera en bra stund.! Nu ska jag bara duscha o sen ska jag lägga mig o bara slappa i soffan o kolla på The notebook. Inte sett den o den ska varara bra som tusan, vi får se:) Lite ångest idag, är inte så road av att gå till jobb efter allt som hänt där, men dte är en normal reaktion. Vem vill jobba o anstränga sig när man får massa konstiga anklagerlser i skallen lixom? Ajja det reder sig nog, jag är starkare än att brytas ner av en sån skitgrejj=)

Ha en bra dag mina utvalda!
Puss



Nä nu ska jag


Kära utvalda

Jag har nu valt att sätta lösen på denna blogg, pga sjuka omständigheter och för folk tolkar som dom själv tycker och vänder o vrider. Vill att min blogg ska vara för mina fina vänner o familj, för ni ska veta vad som händer i mitt liv, då man inte alltid ses o hörs. Min blogg är för att jag ska ventilera mig och tömma skallen när det bubblar över.

Inte för att det ska vändas mot mej, inte för att jag ska behöva försvara något jag gör för MIN skull.

Så var snälla o ge inte ut lösenord till andra, förrrän jag godkänt det.

Tack för att ni vill läsa om mitt lilla liv!

Puss

Liten update

JObbar mer o mer som ett svin..känner mig dock säker på mig själv gällande jobbet, kan det nu. Konstigt när man är själv mest hela tiden, man har inte så mkt val att kunna allt, nästan iaf!



Helgen var myysig! Jenny, Mattias o Lille Julius var här, vi sjöng lips åt gott o hade skit trevligt:)
Sen lånade lilla familjen vår säng o nannade över. Tur man har sköna soffor här nere, as sköna o sova i faktiskt:)
Vi åt frukost o snackade o mös, Åt skräpmat oxå såklart, dagen efter allt drickande..ett måååste.

Sen gick jag o Robin ut på en promenad i snön, skitmysigt men kaaallt. Hittade en ny mysig väg i vårt landskap, Älskar detta stället:) Längtar till sommaren när vi ska cykla runt här o utforska, det är skitmysigt!! Varit ute i bokskogen oxå, kanonhärligt!!
Så här ser det ut i skabersjö på sommaren*Love*


Annars e man sjuk igen, både jag o Robin nyser, hostar o är täppta..isch, trött på det..

Känner annars att en förändring är nödvändig, tar inte hur mkt som helst. Jag är för snäll men har en gräns..o nä, det handlar inte om Kärleken, den är Bra:)

Imorgon ska snörvlorna två iväg o köra gokart med vännerna:) ska bli såå kul! Tur man har en rik man som betalar, fan man är ju rå pank nu pga mindre lön i januari o massa massa räkningar, många onödiga tyvärr..men nu e det över iaf.

Men nästa lön blir nog rätt bra, har ju fått en lliiiten (betoning på liiiten) bonus när vi säljer två utvalda produkter, har sålt bra faktiskt så lite extra blir det där:)


Snart får jag min volvo, längtar! Vill ah en redig bil nuuuu!
Råttorna växer o är såå stora nu! Så kelna o smarta pågar! *Älskar* Fjant o Herry Hare( för han har ett tecken på magen som verkligen är ett harhuvud, ska lägga ut bild på det snart)

nää, nu ska jag snyta mej, ge kattorna mat o gå o läsa bok tills jag somnar, allså två sidor;)

pusspuss

RSS 2.0