Nä, nu

måste jag skaffa mig mitt egna liv. Jag blir bara så jävla olycklig av att hänga upp mig på andra. Måste ha min egna del, min egna hobby. Min del. Jag är olycklig av att inte ha nåt som är mitt, som jag styr över. Man måste ha det, även om man delar mkt med andra. Eller jag måste det iaf, annars blir jag bara så jävla uttråkad och frustrerad.

Deja vu säjjer jag bara om dom senaste dagarna..fy fan.


Det här med ord..

Satt o kollade på ett matprogram, eller vi hade snarare det baar som bakgrund..Kommer inte ihåg vad kocken lagade..men hur som helst så sa han helt plötsligt( på fullaste allvar, helt inne i matlagningen)
"Och sen får ni gärna röra ien dl honing också"

HONING!!Inte HONUNG..utan HONING...

Han bara fortsatte prata som om det var ehlt normalt.

Robin utbrast då: Amen va faaan, honing? Det heter förfan honung. Vem tror han att han är.?Nalle Puh??"

Fy fan vad jag skrattade!

Var bara tvungen att skriva det, vill inte glömma det..Galet det därmed ord;)

Jag har en diagnos

Ja, jag har verkligen det. Jag snöar in TOTALT på något jag vill. Då är det nästan bara DET som tar upp all min tankeverksamhet och energi.

Ibland är det kärleken.
Då blir jag helt inställd på att få förhållandet så bra som möjligt. Jag anstränger mig som en gaaalning för att vara tillags.Fast jag inte altid behöver vara det, men jag blir som besatt. Detta slutar ofta i att jag blir totalt olycklig, eftersom jag blir otroligt rädd för att förlora, eftersom det är allt som finns för mina ögon just då och svartsjukan blommar upp..För att sedan bli förnuftig och lycklig igen när jag inser att jag duger som jag är, och vi har det jäkligt bra ändå..

Ibland är det hästarna
Då blir jag helt inställd på att jag vill ha en häst. Vilket jag vill hela tiden. Men när jag är i detta stadie kan jag inte vänta. Jag kan inte inse att jag måste fixa mkt innan jag kan skaffa häst igen. Jag blir besatt av annonser. Sitter och hittar den ena perfekta hästen efter den andra. Grämer mig att jag inte har pengar. Detta slutar ofta i att jag gråter som en galning för att jag inte kan göra det jag vill just nu...Frustrationen över att känna mig låst får mig att bli helt deprimerad..För att sedan sakta avta..och läggas bak nånstans för att plockas fram senare igen..

Nu är det hund
Nu är jag helt inställd på att skaffa en liten valp. Som jag kan träna med. Som jag kan lägga ner min själ i. Jag kollar annonser, kollar upp kommande kullar, kollar raser och lär mig allt om för och nackdelar om rasen.Detta slutar ofta som i att jag grämer mig för att jag inte ar möjligheten eller pengarna just nu. Jag blir otroligt frustrerad för att jag känner mig låst, att jag inte har nån hobby...Jag blir helt enkelt på sjutk dåligt humör...

Där e jag nu. Jag behöver något som är mitt..Som hästarna alltid varit..mitt..Min tid, mitt liv...

men det är på nåt plan sjukligt..på riktigt..

Jag fattas nåt, sen hade allt kännts komplett..alla andra bitar finns där..
Hatar att vänta..

Sjuk är man oxå, och då sitter man ännu mer och besattar sig här..Nää, måste tillbax till jobb imorrn,detta är inte bra..

Blärk..


Frustration och flytande dammsugare

aaaaaaarrrrgghhh..Jag bir så frustrerad..jag måste betala av mina skulder till pappa och Robin..inte så mkt men ändå..kan inte lägga undan pengar till mitt häst sparande..o det känns så långt bort..o nu håller jag på att bli galen av abstinens..Det är mitt liv för helsike..Varför ska det vara så svårt..

Nä, köpa en lott och hoppas på det bästa..

Pank denna helgen med..lönen kommer inte förrän måndag, fick jag reda på idag..hmm..väntat mej den imorrn..not funny..Brukar man inte få den på fredagen om lönedagen infaller på en helg..

Pojken fyller år på söndag oxå...så nu sket sig presenten med..jag gillar inte såna överraskningar...

Sålt dammsugare och annat som tusan på jobb, går framåt;)

Nu ska jag nanna, imorrn e det fredag..HELG sen =)

Pöss

Jävlar vilken daaag!30 års fest!

Började klockan 11.00 på lördagförmiddagen! Vi träffades alla på parkeringen vid vannhögskolan. Där delades vi upp i lag..vi var väl runt 50 pers på morgonen. Jag blev lagkapten till mitt lag..Gruppsex..haha;) Grupp 6 menar jag förståss..Ring och Ambrus(som hade festen) fotade oss i grupperna.

Vi fick våra uppgifter, fick år deadline och klockan två skulle vi vara tillbax. Iväääääg snabbt som faasen! Jag kände ingen i mitt lag, men det var ju det som var en del av det roliga!=) Vi skulle hitta uppgifter om Trelleborgs vattentorn. Hitta bikini, badmössa, simfötter´, snorkel och simglasögon. Sen skulle man ner och bada vid golfbanan mot höllviken..Kommer inte ihåg vad den heter..men jaja, där;)

Såg plankor och mäta exakt som på Dalabadets brygga, 20 meter in, och skriva namnen där stod,(svårt att förklara) osv osv..detta var bara lite av det vi skulle göra..Vi körde runt överallt..så jävla ball vi hade=)

Skrattade, spraaang i skogar som idioter..helt svettiga, mekade ihop egen utrustning när vi inte fick tag i det vi skulle..haha

När vi sen kom tillbax så hade vi dragkamp. Vår grupp hade missat en grejj som vi inte hann..men såklart vann vi dragkampen!!:)Biffiga grabbar i mitt lag, men så klart var det ju mina enorma arm muskler som avgjorde..fattar man ju direkt.;)

Men vilken träningsvärk jag har!! i hela armarna, benen ryggen..jaaa hela kroppen!!men det var otroligt skönt att röra på sig=)

På kvällen var det dricka dricka o en jävla massa dans!!fy fan vad jag rocka loss, det var så grymt skönt! Trevligt folk, god mat och UNDERBAR musik! Christian Ring brukar spela på mazarin när jag hängde där. Han jobbade(jobbar?) där vissa kvällar, och han spelar alltid så grym musik=)Så igår var inget undantag..Gött!

Sen kom resultatet från dagens tävling. Jag trodde vi skulle ligga bland dom sista..Men näpp! vi hade delad plats med ett annat lag!=) Så det blev utslagsfråga..och jaa..VI TOG DEN=) gött och vinna nåt för en gångs skul..Mitt lag=) Vi fivk medaljer, och äran såklart! Riktig härligt!

Sen höll festen på till tre på natten..Då tog vi en taxi hem, och mös till det rejält hemma..jag och min älskling..Nice avslutning på kvällen!*kärlek*

Nu sitter man, nypizzad och jävligt mätt..lite illamående såklart, och kollar hästannonser..drömmer fortfarande..;)

Varit en sväng på jubb och inventerat oxå, kändes så där att köra. Fast jag drack inte efter tolv så det var nog okej..;)Tog bara två timmar så det var skönt det!

Många smileys i detta inlägg såg jag..men så känns det just nu!

Nu ska jag glufsa godis o njuta av söndagen..eller försöka!Bilder kommer senare!

Ha det skönt vänner!

2 År av Kärlek

firade vi förra helgen!=) Det blev en natt på hotell, promenader i den varma Maj kvällen, god mat och romantik..Så härligt och mysigt vi hade det!=)God hotellfrukost oxå..Verkligen lyxigt! Tyvärr gick det ju så snabbt alltihop, men vi firade vår kärlek på ett skönt och otroligt härligt sätt!

Tack Robin för att du är min. Att du har stöttat mig så enormt när jag mått skit, lyft mig ur mina svackor som ingen annan kunnat. Du har fått mig tro på livet och framförallt kärleken! Utan dej hade jag aldrig varit där jag är idag! Jag vill gifta mig med dig, jag vill föda dina barn. Jag vill att det ska vara du och jag för all framtid. Aldrig har jag varit så säker på något som detta.

Du gör mig lycklig!


:-)

Stopp i avlopp ..

Fixat!Och det blev en skön lång cykeltur ute i det underbara vädert.=)

.Men nu är helgen snart över..ska nanna kudden snart..suck att den ska gå så snabbt. Jobbvecka igen..Det e trevligt och jag trivs på mitt jobb, absolut, men man vill ju kunna njuta av våren så mkt som möjligt..Den försvinner ju så snabbt igen..Ska på utbildning på Tisdag, halvdag..ska bli skönt! Få lite mer tid att lära mig kem osv.=)

Längtar tills jag är mer självständig och kunnig, då kommer jobbet bli kanonmkt roligare än det redan är=)

Suttit o kollat pållar..inne på en annan ras nu..haa..jag kör igenom allt där e;)

attans..skulle ju stryka jobbskjortan..får göra det..och inga slingor denna helgen heller..haha..man hinner inget!

Får göra det jag ska, sen är det läggdax. Ha nu sköna sista timmar av helgen folket!

Pussen


Sitter

och väntar på fastighetsskötaren..har bara väntat i snart tre timmar..SUCK! hela söndagen försvinner, fína vackra lediga tid!
Våra dass har nämligen bestämt sig för att inte funka längre..rinner ut vatten på golven när vi spolar och inget försvinner ner..Har haft problem med avloppen här sne vi flytta in, så nu har dte väl blivit riktigt stört..suuck

Stanley hade det bra iaf!=)Man kan inte begära mer! Han var lite tjock och lite omusklad, men dom har inte ridit så mkt nu i vinter pga vädert, så han kommer komma igång mer nu=)

Han såg iaf glad ut, och var högt älskad! så nu kan jag gå vidare, jätteskönt=)

Nu sitter jag bara o kollar o drömmer om egen pålle;)

Nää, nu får dom komma,så amn kan få komma uuuuuut i det vackra vädert..får väl sätta mig på balkongen en stund

Pusspuss

Roadtrip

Imorrn ses vi mitt hjärta..
image39


Pusspuss




Sköna Maj Välkommen

Valborg blev väldigt trevligt trots allt. Trodde bara att vi skulle sitta hemma och uggla, och jag kände verkligen för att vara social och träffa lite folk. Så jag var inte på så bra humör först på dan, eftersom alla snackade om allt dom skulle göra, och jag tänkte: jaha, skojj för dom, men vad fasen ska vi göra?"

Men det blev trevligt iaf! Vi blev medbjudna till Marie och Kristian som skulle ha lite grillkväll. Mattias, Robins bror skulle oxå dit, så vi hängde på.Martina och Patrik, våra grannar var oxå där. Det blev en trevlig, skrattig och lagom berusande kväll. Vi grillade, drack öl, sjöng vårsånger, lyssnade på dansband, snackade om sex och mina gröna strumpor och hade charader, i deras lilla lusthus. Kanonmysigt=) precis lagom faktiskt! Skittrevligt folk! Vi kommer träffa dom snart igen, eftersom vi e bjudna på Kristians&Patriks 30 årsfest den 17 maj. Heldag..Ska bli skitroligt!


Nästa helg firar jag och Älsklingen 2 år!=) Vi vet inte riktig vad vi ska göra än, men blir antagligen en liten båttur, eller mys på nåt hotell över helgen..Ska bli skitmysigt iaf=)Två år..herregud vad tiden gått, men samtidigt känns det som vi kännt varandra hela livet..Skitkonstig men bra känsla*ler*

På tisdag ska jag få min första utbildning på jobb, känns skitbra! Känns bättre och bättre redan, så det ska bli skojj och få lära sig ännu mer! Jag gillar ju att lära mig och plugga, så jag har inställningen att bli riktigt bra på detta!

Ååhh, på Lördag ska jag köra och hälsa på Stanley!!Nervöst, spänt men jag längtar efter min lilla springare..eller ja, min och min, men i hjärtat e han ju fortfarande det..Kommer alltid vara!
Så det blir en liten utflykt i helgen med!Skönt, blir bara rastlös och deppig över att inte ha nåt att göra på dagarna på helgerna. Hästeriet som spökar där med, så jag behöver ha nåt att göra för att inte bli på pissehumör!

Nu tänkte jag att jag skulle göra slingor i mitt hår, och kanske köra ner o kolla in mammas nya bil=)

Pusspuss!

RSS 2.0