Såå trötttttt

Jag e grymt trött idag..nu ska vi tvätta..om ni vill veta hur jag spenderar mina dagar så kan ni läsa min andra blogg som bara handlar om hästar....hehe..eller så kan ni stanna här och läsa ommin vanliga vardag..vilket som;)Tänkte ha en vanlig blogg, och en blogg där jag skriver om min andra del, en stor del, av mitt liv.

Vill ni läsa så gå då in på http://minluft.blogg.se

Annars känns livet bra nu, har en bra plan, och på detta jobbet får jag ihop min praktik,sen ska jag bara läsa upp matte b..bajsigt..men ett måste om jag ska kunna läsa vidare till nått..vi får la se...nu ska jag ner o slänga in en ny maskin tvääääättt..lovar att jag snart ska lägga in bilderna på lgh:en snart=)


Pusspuss

I got it!=)

Japp, fick staljobbet!!=)Dom ringde min tidigare stallreferens, och fick bara höra bra grejjor, så dom valde mej=)

Underbart ställe, vilka hästar sen! där kan jag verkligen utvecklas i min ridning!
Trevlig folk oxå=)

Så nu får vi se, hur alla villkor är, vad lönen slutar på osv..annars har jag ju alltid kvar dagiset..Så det känns tryggt!
Har lite tid att testa mej fram. Men förhoppningsvis ska detta vara bra=)

Har mockat ca 14 boxar två dagar, gått in och ut med pållar, plus ridit..(inte ridit sen jag sålde stanley i somrs) så idag kan jag inte gåå..haha.känner mej som en stelopererad anka..Men längtar redan till Måndag!=)

Annars är allt bra i nya lägenheten, vår lilla kisse njuter av att ha oss här hela tiden. Hon är kär i Robin=) Då är vi två...Han är så go med henne*kärlek*Älskar att bo med Älsklingen oxå=)

image9image8image5

Nu är jag Glad och Stark!

Kanske blir det ändring igen

Var ute och hälsade på i ett stall, som kanske blir min nya arbetsplats. Vi får se. Kom bra överens med dom som har det, och deras hästsyn verkar mkt bra. Dom ska ha en till som kommer ut och hälsar på. Så besked får jag imorgon. Sen får vi prata igenom alla villkor osv..OM det nu blir jag, förståss..

Vi får se..hade varit skönt och ha en fast inkomst, och arbete varje dag..Plus att jag får vara runt hästar, som jag älskar..verkligen..Få rida lektioner och rida på topphästar..hade inte varit fel det heller..Även om arbetet i sig är tungt, så vet jag ju vad det är som gäller, eftersom jag arbetat på ridskolan i Vellinge innan..

Håll tummarna att detta går väge och blir bra!=)
/Tjejen som alltid har hästarna i sitt hjärta.


Längtan och Saknad

Att renovera en lägenhet var verkligen ett större projekt än vi någonsin kunnat ana. Det har medfört först Glädje och Energi, för att sedan gå över i Frustration och en del Gräl. Men nu börjar det arta sig, kanske kan vi flytta nästa helg. Köket och sovrummet är iaf klara nu!=)Fina blev dom! Bilder kommer senare, för jag orkar inte leta upp dom på datorn..Längart tills vi kan flytta in och få ett Hem!

Annars trivs jag bra på nya jobbet. Barnen är otroligt söta, och arbetskamraterna är jättetrevliga. Man är uppskattad, äntligen=) Har jobbat en massa nu, känns bra. Tyvärr går dte ju maginfluensa, och jag med min spyfobi känner en viss panik bubbla upp. Men det kanske är nyttigt för mig. Dom säger ju att för att övervinna sina rädslor ska man se dom i vitögat. Jobbigt är det dock, då jag hela tiden går runt och tror att jag ska få det, är lite hypokndriker där, när det gäller magsjukor. Rädslan bottnar dock i att jag inte vill vara äcklig inför någon. Måste vara Perfekt och Duktig. Tänk om jag skulle kräkas inför nån. Fy fasen.

Saknaden efter gamla hästen är extra stor nu. Gråtit en del och saknat honom. Hade ett bråk med Robin, exakt samma dag som jag mådde extra skit såklart. Körde då ut med bilen och grät och grät. Trodde att jag skulle gå sönder. Kändes som jag skulle rasa ihop. Men efter en stund lugnade det sig och jag kände mig lättad. Skönt och få ut sorgen. Dessutom blev allt bra med Robin igen, vilket betyder mest för mig. Älskar ju honom, han är mitt Allt.

Men hästarna är saknade i mitt liv. Börjar känna det nu, jag måste ha det i min tillvaro. Det gör att jag känner mig duktig, jag känner att jag har en känsla för dessa fantastiska djur. Jag var i en väns stall idag, som även har varit mitt och Pagges stall en gång i tiden. När jag var i stallet, i närheten av hästar och stallkattor kände jag ett otroligt lugn, och en lyckokänsla som inte går att beskriva. Det är Hemma för mig. Jag satt och tittade på när tjejerna red, och jag njöt. Jag längtade upp på hästryggen, levde mig in i hästarnas rörelser, och funderade på hur jag skulle ridit om jag satt på just den hästen. Jag satt där länge, trots att jag inte ätit frukost och frös. För jag kände mig så Hemma och Lycklig. Nu känns drömmen om min egna häst för långt borta. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, för jag vill inte vara utan denna del i mitt liv. Jag Andades hästar förr, och kommer alltid göra det.

Sen finns dte folk som tar sig på att skaffa häst, utan kunskap och utan pengar. En problem häst dessutom. bryr sig inte, bara låter hästen stå och skrota. Nä, en spark därbak och fram borde såna folk få! Fick min känsla i magen, min "jag måste rädda" känsla att bubbla upp, men jag har ju inte pengar, och måste därför låta det gå. Min tur kommer.

Satt och kollade igenom mina bilder på hästarna i mitt liv, och längatr tillbax till den känslan. En dag ska jag få känna den igen.


image11image14image15image17


Saknar Er!

RSS 2.0