ja allså..

Jag blir inte fast anställd förrän i oktober..vet inte varför jag skrev aug..haha..vet inte hur fan man går in och ändrar heller utan att det blir ett helt inlägg till..eller hur man tar bort inlägg..Kanske nån som kan förklara det för mig;)

ajja, bara en parantes..Rätt ska vara rätt!

Pussen

Livet är bra

men det saknas en liten..eller ska vi säga stor del..

Ta inte detta fel, jag är väldigt lycklig nu=)

Men nu kommer det som jag saknat en tid, men skuffat undan därför det inte funnits en chans i h-e att jag skulle kunna ha det i mitt liv, med tanke på hur min ekonomiska sits varit..


Men nu..när man ser att man har pengar, att man har ett normalt liv...

Då kommer längtan upp till ytan igen, den har funnits där hela tiden..Men nu bubblar den upp, med en sån kraft så man knappt vet vart man ska ta vägen..

Det handlar om hästarna såklart..

Eller just nu mest om EN häst..Min kära älskade Standup som jag var tvungen att sälja i somras.

Det fanns inget annat jag kunnat göra just då, så jag ångrar inte beslutet, och med tanke på att han fick hovbölder och fick stå på helsingborgs djursjukhus länge nån månad efter jag sålt honom, ger min övertygelse ännu mer kraft. Tänk om jag behållt honom, då hade jag fått stå för kalaset, och det hade jag ju inte haft pengar till då..isch..

Men nu, när jag tekniskt sätt skulle kunna ha råd, vill jag bara ha tillbax honom..För att jag KAN nu, eller iaf om några månader, hålla en häst.

Jobbigt, frustrerande och väldigt ångestfyllt. Vill ha häst. Vill ha tillbaks min stanley.
Ska upp och hälsa på nästa helg antagligen. Jag vet ju att chansen att jag någonisn ska få tilbax honom är ganska liten, men jag vill kolla så han har det bra, och få pussa lite på honom.

Sen får jag väl leta egen pålle igen. men första ska jag kolla upp så jag har råd, spara så jag har en buffert, så om jag behöver köpa sadel eller likande, så kan jag göra det genom att spara någon månad. Inte stå där utan en spänn efter att jag betalt stallhyra osv..

Får mer lön i aug, då jag kommer bli fast anställd, så det är efter det pålle kommer bli aktuell, tidigast.

Men det skadar inte att ha mål, och planera igenom det, ordentligt=)

Nu ska vi hem till mamma och fira hennes fölsis, mys=)

Och just det..
Jag är det godis äter på Lördagar..så söt e jag enligt min fina Robin..:)Han är bara för söt..:)

Saknar dej Stanley..När denna bild togs var jag så stolt och lycklig. Vi hade kommit långt.Red i ett underbart landskap på en underbar individ..Precis ett år sen nu..Ses snart hjärtat mitt!!
image38

Walking On Sunshine

..and I feel GOOOOOOOOOD!=)

Jäklar va bra man kan må, med en öl, ute på vår balkong, som har söderläge och perfekt i detta underbara vädert...

Kollade mitt konto, trodde bara jag skulle få lite lön..visade sig att jag fick sååå mkt mer pengar än jag trodde jag skulle få!!!!:)Var flera år sen jag hade så mkt pengar på kontot!!Sån lycka..jag blev ställd, glad och började sen gråta..helt ofattbart!

När jag körde hem, innan jag visste om pengarna..så satt jag och tittade ut över Skånes landskap..Slog mig igen hur vackert här e..och jag kan ÄNTLIGEN SE DET! På riktigt..

Förr har jag haft så mkt som gjort mig ångestfull att jag inte har kunnat njuta av det,...ta in det..se det, på riktigt

Men nu kan jag det..alla bitar i mitt liv har fallit på plats!Kärlek, boende och jobb..egen inkomst..=)Jobbkompisar och ett jobb där jag kan utvecklas så mkt jag bara vill!

Så nu kan jag verkligen SE det vackra i livet..Detta har varit mitt mål så länge...

Jag e så glad!

ZZZzzzzzzzzzZZZZ

*gäääääääsp* fasen va jag blivit morgontrött...eller så e det bara för allt e så nytt fortfarande o tar på mina krafter..jag hoppas det..vill inte bli som mamma o syrran..behöva ha en arme av väckarklockor som ska få fart på mig på morgonen..Jag har alltid vart den som vaknat lätt och gått upp nästan direkt..

Nu snoozar jag miiiinst två gånger..

och ändå ser jag den blå himlen genom persiennerna..Bara det borde vara motivaton nog att studsa upp! Våren e ju här=)

Nä, nu ska jag äta upp min gröt och väcka grabben..det tar ju sin lilla tid att köra till jubb..

Ha en härlig vårdag!

Oboy

vikket vackert väder! Både idag o igår..Robin och jag har varit ute o gått båda dagarna, och både idag o igår solade jag på vår balkong, som vi äntligen fixade till=) Sen var jag ute hos pppsen idag..var tvungen att låna pengar oxå..så jag kan klara mig tills jag får min lön..Underbara pappsen kunde så klart ställa upp:)

Mysigt o vara där ute i Fuglie..När vi körde dit stog solen helt fri på himlen och det skånska landskapet börjar bli grönt..Fri sikt åt båda hållen, gårdar och åkrar..Öppna ytor..herregud va skåne e vackert.!!Jag kommer aldrig flytta härifrån..Detta är hemma, detta är frihet!

Vi har börjat fundera på annat boende, men det blir aktuell först när jag fått fast osv..Vi får se vart vi hamnar, men närmare jobben antagligen!

Just nu mår jag dö konstigt..magen gör ont, jag e snurrig och känner mig feberfrossig, skalla bank..Men det kan bero på solen...solade en del både idag o igår,..Nice var det..men kanske en chock för min kropp.

Vill vara fit for fight imorrn, så jag kan lära mig mer..puuh..mkt att lära!

Längtar till min riktiga lön kommer..kommer få lite nu, men hela min lön..kommer inventera lite denna vecka eller nästa, så det är extra pengar där:) Men gud va skönt och få pengar, så man kan leva lite!

Vi ska ta en sista minuten i höst är det tänkt..Längtar=)

Annars e livet bra! Kärleken är starkare än någonsin..Jg älskar denna människa så jag knappt kan förstå det själv ibland..Men hur kan man inte älska en sån underbar människa..som ger trygghet, kärlek..o samtidigt är som en go nallebjörn o sexig man..samtidigt=) Jackpot som man saaar!

Nää, nu ska jag mysa med älsklingen o vila inför nya utmaningar!

Puss natta

Livet är dyrbart..

Fick reda på att en barndomskompis pappa gick bort i veckan..knall fall..bara så där..Kändes väldigt overkligt..och jag känner med familjen..En pappa, en morfar, en man som finns där ena sekunden..för att vara borta nästa...

En liten tjej som cyklar hem för första gången själv..ena sekunden finns hon, sen finns hon inte mer..lilla Engla..

Döden, hur den än visa sig, är skrämmande. Det ä rkonstigt hur illa berörd man blir, egentligen. Jag menar, dö ska vi alla..men vi så upptagna med att leva (som tur är), att vi står där, lika förvånade och skärrade varje gång vi hör att någon vi vet eller känner har avlidit...

Och detta får en, som alltid, att uppskatta det man har, och att man har sina nära och kära i livet. Man vill spendera tid med dom, leva livet fullt ut och utnyttja den tiden vi har till glädje och kärlek..

..I en sekund..

För att sen gå tillbaks till det vanliga..Att störa sig på att bilen skramlar, att man hamnar bakom en trakor på väg till jobb, eller att man inte hunnit städa...

Jag stannade iaf upp ett tag, insåg att jag har det bättre än jag någonsin haft, att jag kommer förlora någon jag älskar någongång, men just nu har jag dom alla runt mig... Och att mitt liv är värt så mycket mer än jag ger det cred för.

Jag är rätt lyckligt lottad trots allt!

Lev väl alla!

Helg över, nya utmaningar väntar!

Trevlig helg faktiskt=)

I fredags var jag gräsänka när grabben var o spela poker..så det var chips, läsk och jag och katterna framför tvn..hade varit skönt om den lilla inte bestämt sig för att hitta på en massa mög..Men det blev okej tillsist..Gick o la mej ganska tidigt..


Sen kom Robin hem, med en vinst i fickan såklart..som alltid vann han hela skiten..han e grym=)

I lördags skulle jag träffa Angie..men vi verkade inte få tag i varandra..MIn mobil är ju knäpp..men att ingen av oss kom fram..dö skumt:(

Så jag bestämde mig i sista sekund för att hänga med Robin, Jenny och Mattias på fest hos en av våra grannar i huset snett över gården.

Och JÄKLAR vad ball det blev!=) Vi fick kort där vi fick uppgifter som vi skulle göra hela kvällen(och ingen fick reda på någon annans) jag fick att jag skulle tycka synd om dom jag snackade med, hänga läpp och ha hundögon..utan att verka medveten om det..hahaha!

Det var så jävla kul..alla var så misstänksamma mot varandra, och så fort nån sa nåt konstigt var det: aha, det står på ditt kort..Och sen försöket man komma på vad alla hade...sjukt ball;)

Och när jag först kom dit höll jag på att skratta ihjäl mig..personer där som jag inte väntat mej där..men dom e ju överallt, så why not..haha!

Drickan bjöds det på, och det slutade med att halva gänget satt o sjöng ute på balkongen..medan gubben som bor över slog med sin käpp mot rutan..Hur han nåde dit ner är en bra fråga, men han fick heta Käppe iaf..den enda gången han sluta smälla med käppen var när vi hade ett ingående samtal om fenomenet "ligga"..det tyckte Käppe var såmysigt att han höll sig på mattan en stund..eller iaf innanför balkongen med överkroppen

Hade iaf skitkul...
Och trots att många rökte runt omkring mej, och jag vaaaar sugen, sket jag i att röka..Inte värt det faktiskt..=)

Annars har jag o Robin haft en fin kärleksdag..Mkt känslor..Boost kan man säjja=)

Varit ute hos mamma och hälsat på zocken, som har ett sår som vätskar sig en del..ska till veterinärn imorrn, men det var nog normalt..efter det lämnade vi wii:et hos Johan o Josse, stod och snacka lite..Trevligt det med!
sen stack vi och åt pizza hos Robin föräldrar..Träffar dom så sällan nu..tyvärr..Goa e dom=)

Nu såg vi The eye..halv läskig..men jag älskar skräckisar=)

Nu ska jag snart nanna, så jag kan vara pigg på nya jobbet imorrn=)

Livet känns väldigt BRA!

Pussar!

En stor bedrift i en förvirrad värld och andra tankar om Mej

what day is it
and in what month
this clock never seemed so alive
I can't keep up
and I can't back down
I've been losing so much time

cause it's you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to lose
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

all of the things that I want to say
just aren't coming out right
I'm tripping inwards
you got my head spinning
I don't know where to go from here

cause it's you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to prove
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

there's something about you now
I can't quite figure out
everything she does is beautiful
everything she does is right

you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to lose
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to prove
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

what day is it
and in what month
this clock never seemed so alive



Lifehouse-you and me
Lyssna på den!

Grymt bra..lyssnade skitmkt på den för ca 2 år sen..Tur man har lunarbloggarna, så man kan hitta såna här gamla godingar! Vilken känsla den ger mej..en känsla som både värmer mig och skrämmer mig..
Läste igenom mina inlägg på lunar..

Herregud vad jag var en bruten människa, en människa som inte var en enhet...själ och kropp var på helt olika ställen. under denna tiden.Jag svävade mellan osäkehet, tankar om att ta mitt liv men även glädje..men jag var aldrig på samma ställe, jag var inte trygg och stabil...Har jag någonsin varit det föressten?

Ändå lyckades jag hitta kärleken till en annan människa i den förvirrande värld jag levde i..Även om det tog tid att släppa in denna stora kraft i hjärtat fullständigt..men jag lyckades..En stor bedrift med tanke på mitt tillstånd..

Vad nyttigt det är att ha musik och dagboksinlägg från förr..Nu inser jag hur långt jag kommit..Var jag är nu..

Jag är på väg att bli Hel.

Det går bra!!

Det gör verkligen det..Jobbet känns riktigt bra! Och jag LÄNGTAR tills jag verkligen kan jobbet, och kan ta emot kunderna själv..utan att kalla på grabbarna stup i kvarten..

Jag e trött men det känns otroligt bra! Jag känner mig välkommen, dom är schyssta, sätter krav och pressar mig lite, men är samtidigt så att dom inte begär att jag kan det direkt, och det är skönt..

Men allra skönast är att jag har sänkt kraven påmig själv..Jag MÅSTE inte kunna alt direkt, BEHÖVER INTE flänga runt och visa att jag är bra och flitig..Jag kan vara det ändå, på normal nivå!! Och eftersom jag är mer avslappnad, så är jag mer fokuserad, tar problemen som kommer med lugn, och jag har lärt mig mkt på dessa tre dagar..

Jag fick beröm för att jag sålde första dagen, själv..Kändes bra:)

Så den biten går kanon..jag är glad, och mkt piggare än jag vari på väldigt länge..Lycka över livet!

och kassan, den är rolig! Det trodde jag aldrig jag skulle tycka, jag som är så dålig på att räkna..men nu e det en utmaning=)


Sen är där dock ett moln på min blåa himmel..såklart..

Lilla zocken blev opererad, ocg det gick bra..

Men..

dom hittade cancer...prostata cancer..så när han börjar få problem att kissa..så ska han få somna in...och det är tydligen bara en tidsfråga..:(

Men vi ska göra hans sista tid så bra som möjligt..han piggande till snabbt efter operationen..vår lilla piggelin=)

Vet ju att han måste få somna någon dag..men det känns för tidigt fortfarande:(

Idag ska jag bara mysa, eller försöka...Katterna är ju som vanligt jobbiga och tar energin av oss..inatt fick Robin inte sova..jag var så däckad som tur var så jag nanna gott..

Nu trilla den lilla kattsaten ner i toan, och spranfg sen upp i soffan*suck*...Jävla kattjävlar..Jag är inte så sugen på att ha kvar dom just nu..om jag ska vara ärlig..Nää, ute katter som kommer in o myser, äter o sover..det hade vatt nåt..men inne katter...NÄ FY FAN..

Men..vi får seom det ordnar sig...för sova måste vi få göra...och just nu är det kasst med det..pga deras jamande, springande och otyg..

Ajja, gräsänkan ska äta chips och mysa med dumma katter nu..för pågen spelar poker!

Puss
image35image25

Pirrigt men fan va skojj!

Jag e klart nervös och har lite pirr i magen inför imorrn. Vore konstigt annars..Men sillnaden är att prestationsångesten är under kontroll, jag vet att jag kommer fixa detta! Jag ska bara inte stressa upp mig, utan lära mig en sak i taget..Kommer nog gå vägen!

Idag har jag varit o byggt naglarna, så snyyyggt det blev! Tack Emma, du e grym tjejen! Hade skitskojj oxå, skön brud det dära! =)

Allt känns väldigt bra idag, jag känner mig stark! Känns som en dörr har öppnats, livet kan börja! Ett normalt liv, med jobb, pengar, lägenhet och så är det bara den sociala biten som behöver tas tag i..MEn det kommer göras nu..för nu är inte stoppet där..allså pengarna=)

Ååh, vad jag har energi, glaaad och fullständigt lycklig!!Iiihhhh=) Våren e oxå på väg!!

Stanna här underbara känsla!

Där SATT DEN!

Jag tog det, jag fick det, jag grejjad det..JAG FICK JOBBET!=)
(så här glad e jag, me hatten på sne)


Dom tyckte att jag skulle passa in i gänget, och hade fått mkt bra beröm av min referens..han sa att han själv ville ha mig på sitt företag..hehe..För jag är så flitig och noggrann och lägger ner min själ i det jag får att göra..Så skönt det kändes...Tack Peter!

Såå, på onsdag börjar jag..pirrrigt värre, men otroligt skojj=) Alla på företaget verkar ha en skön stil och inställning..Även cheferna..men ändå är det seriöst med utbildning, fortbildning och annat bra. Jag tror nog jag kommer trivas utmärkt! Jag är ju insatt i branschen innan, men nu e jag på rätt sida. Jag ska bli så bra på produkterna som jag bara kan. detta e verkligen en utmaning:)Inte bara jobba för pengar, utan verkligen känna att man kan sin sak och kan hjälpa kunderna på bästa sätt..så sjukt skojj=)

Räätt okej lön oxå tycker jag..men den ska förhandlas upp när provtiden går ut..För då kommer jag vara grym på jobbet..hehe;)

ÅH; jag har JOBB!! Jag e så jävla bra!! Jag sålde mig och fick det..Fast därvar så måpnga andra..Vilken egoboost..så ni får leva med att jag är litye mallig nu..;)

Fan va jag kan när jag vill!!
Nu ska det bli fart på mej ska ni se..När jag har pengar ska jag unna mig saker, o äntligen få utrymme att vara mer social, och köpa nya kläder osv..

Inleder det imorrn med att bygga mina naglar( som jag s aatt jag aldrig skulle göra igen, men men,..det e ju så snyygt)

Dock gratis, eftersom det är en som ska lära sig..men hon är duktig..syrrans naglar e bevis på det..Nu ska jag mysa o fira med min grabb!!Ha det!!!=)

PUUSS
image36

Life starts!

till 99% har jag fått jobb!! Heltid, fast..bra LÖN! Ska på andra intervjun nästa vecka..men det verkade som jag hade fått det..=)Nu blir man såklart nervös, kommer jag klara det, tänk om dom ångrar att dom anställde mej osv..men va fasen..jag är ju bättre än jag tror, och gör alltid bättre ifrån mig än jag väntat..Men det sk bli spänande..Här kan jag utvecklas, bli en bra säljare eftersom jag redan har grunden..

och jag kan äntligen ÄNTLIGEN skaffa häst igen=)det blir ju inte direkt, men om ett tag..då jävlar=)

Kan fixa bilen eller kanske köpa en annan
Köpa grejjor till lägenheten
Ut och hitta på saker
Betala för mig


och framförallt..känna mig OBEROENDE och VUXEN! På tiden=)

Happy today..o nej, det är inte ett aprilskämt..bara en jävligt bra start på våren=)

Och igår trodde vi att vi skulle behöva ta bort vår älskade vovve, men det visade sig att det går att operera, så han får stanna hos oss några år till, föhoppningsvis..=)Han är i så bra form, både fysiskt o psykiskt, o tumören sitter ytligt, och är antagligen godartad, så ingreppet är lätt..Så hon tyckte oxå det var läge att operera..*glad*

Nu ska jag göra något, för jag e alldeles sprallig..iiih=)
image35


Life starts!

till 99% har jag fått jobb!! Heltid, fast..bra LÖN! Ska på andra intervjun nästa vecka..men det verkade som jag hade fått det..=)Nu blir man såklart nervös, kommer jag klara det, tänk om dom ångrar att dom anställde mej osv..men va fasen..jag är ju bättre än jag tror, och gör alltid bättre ifrån mig än jag väntat..Men det sk bli spänande..Här kan jag utvecklas, bli en bra säljare eftersom jag redan har grunden..

och jag kan äntligen ÄNTLIGEN skaffa häst igen=)det blir ju inte direkt, men om ett tag..då jävlar=)

Kan fixa bilen eller kanske köpa en annan
Köpa grejjor till lägenheten
Ut och hitta på saker
Betala för mig


och framförallt..känna mig OBEROENDE och VUXEN! På tiden=)

Happy today..o nej, det är inte ett aprilskämt..bara en jävligt bra start på våren=)

Och igår trodde vi att vi skulle behöva ta bort vår älskade vovve, men det visade sig att det går att operera, så han får stanna hos oss några år till, föhoppningsvis..=)Han är i så bra form, både fysiskt o psykiskt, o tumören sitter ytligt, och är antagligen godartad, så ingreppet är lätt..Så hon tyckte oxå det var läge att operera..*glad*

Nu ska jag göra något, för jag e alldeles sprallig..iiih=)
image35


RSS 2.0