Nostalgisk

Har jag blivit! På många olika sätt!
Exempel ett är att jag köpte gamla leksaker som jag hade när jag var liten, skogsfamiljerna(minns du Lina?) på Tradera häromdagen. Fick bara ett sånt nostalgispel o googlade dem, o hittade annonser på Tradera. Så snart får jag hem en igelkottfamilj, exakt en sån jag hade när jag var liten!:) Min pappa har på nåt sätt gjort av med dem när han hade huset, jävligt trist då dom betydde väldigt mkt för mej.

exempel två, vill leta fram min gamla docka som jag hade när jag växte upp. En underbart söt och väldigt verklighetstrogen dockpojke som hete Emil(minns du den med Lina?;) Han pysslade jag om, gav mat o natt o använde mammas trosskydd som blöjor(gissa om mamma var glad. jag förstod aldrig varför hon sa att jag inte fick ta fler för dom var dyra, idag förstår jag henne!;)

Dock var jag ingen flickflicka, mer pojkflicka. var ute o lekte detektiv, hade mitt gäng som åkte runt på skatebord och rullskridskor(hade ett par skitfina rosa minss jag nu!!) o jag var så klart ledaren av det gänget. Då var man en drivande ledartyp, undra varför man tappade det..

Många minnesbilder som kommer upp från min barndom nu, skitkonstigt, mysigt o en aning läskigt.

Exempel tre på nostalgi är att jag idag gråtit över Pagge igen, suck. Kommer så ibland, speciellt när jag hittar gamla foto. Han var one of a kind. Grät lite till när jag såg bilderna på Stanley, saknar honom med. och bild på Zocken, ja då grät amn lite till. Blödig idag!! Är dock jäkligt glad att jag bestämt mig för att bli medis på loffsan, eftersom jag redan känner mig piggare av bara tanken att få sitta på hästryggen och kämpa på lite igen:)

Undrar dock var denna nostalgi kommer ifrån, en del av min själsliga vandring kanske, vem vet.

Känner dock väldigt glädje mellanåt också, för vad jag har, vad jag gjort och hur jag kämpat för att vara där jag är idag. Visst saker är inte perfekta, men när min älskling ler, när vi umgås och gör saker tillsammans, planerar och lever, då känner jag äkta glädje.

Det är härligt att kunna göra det, om så bara för en stund, för det är något jag knappt kan minnas att jag kännt innan.
Jo, en gång. När jag lastade Pagge på åkarpsgården för att ta hem honom till mig. Den 15 Augusti för många år sen, året då jag fyllde 16 år, kan det varit så längesen...jag tror det. det var äkta glädje, stolthet och kärlek.

Ja, som sagt, nostalgisk o känslosam..där är jag just nu.
Måste sova nu minsann!
Puss o kram
/ En djuping till tös


Massor av vovvar

var på Hundmässan igår o kollade på alla fina hundar! Möttes av ett gäng bullterriers innan vi skulle gå in, och ägaren till en maffig hane såg hur mina ögon lyyyste när jag tittade på hennes hundar, så hon sa: Du får gärna hälsa på honom.
Jättetrevlig vovve var det, dom är så speciella i utseendet, isbjörn blandat med gris, skitcoola! Jag kommer dock aldrig skaffa mig en sån vovve dock, jag är mer ute efter en aktivare och lite lättare typ av hund, eftersom jag själv vill träna/tävla agility igen, kanske lite lydnad och kunna ha med vovve ut ev i stall o på långa skogspromenader, bullen är nog lite för egensinnig där;).

Robin och jag gick in o kollade lite agility, kollade på massa olika raser(jätte jätte många Zocken vovvar, så fina, min absoluta favvo!!) åt munkar, eller som Homer simpson skulle säjja : mmmmmm dooonuuut..
Var en jätte trevlig stund, och det var härlig stämmning, jag vill oxå ha hund nu..vill oxå vara med!! Skitmysig utflykt iaf=)

Idag har vi varit på kalas hos Noel som fyllde fem, mysigt=) fick våfflor med olika smaker o olika tillbehör, så jäkla gott!! Många goa ungar var där oxå, och galna Ahlbinare, härligt:)

Idag känner jag mig enormt låg..allt känns hopplöst, kan inte förklara, känner mig så vilsen på nåt sätt. Ångest för att jag är så gammal o inte har nån utbilding, jag vill känna att jag är nån o ger nåt, både för mej o andra..Ska jag nånsin hitta dit? jag är snart 27 år..helvete..Jag vet ju aldrig vad jag vill, är ombytlig o kan aldrig lita på min känsla..vågar inte. Mkt kan ju gå fel..

Jag vill inte vara vuxen, jag vill inte vara barn, jag vill nog bara vara just nu.  Jag är för trött för att hitta på nåt, men saknar mitt aktiva jag, som jag levt med sen jag var åtta. jag behöver en uppgift på min fritid med, nåt som håller mej uppe, brinnande, levande...

varför i helvete ska allt vara så förbaskat svårt, komplicerat och segt?

Hade en dröm inatt med, att Robin inte älskade mej mer, han hade helt plötsligt insett att han var Gay, jahapp lixom, vad kan man göra åt det?
Jag grät o kände mej svag, undrade vart jag skulle ta vägen, försökte få honom att älska mej igen, men han var bestämd. jag tänkte: vem ska jag nu älska, skaffa barn med, vara med? Kände mej så tom, o den känslan har jag lixom kvar på nåt sätt..

usch ingen bra dag, o så e det arbetsvecka nu..jag behöver vila, fundera ,komma ifatt..men finns ingen tid, bara press, stress o övervakande..

Nu vill jag mysa med min Robin, som jag älskar så! Lämna mej inte hjärtat. Du är allt:)

PUss

Hmmm

Hur kan man lägga en konferens på torsdag kväll innan långledigheten?16.00-19.30! Vissa åker faktiskt bort över helgerna..så nu blev det pikar som vanligt o att det är en "prioriteringsfråga" vad man gör..Men vi har bokat att åka till Småland på torsdagen sen förra året, o dom planerna tänker jag inte skita i, då skiter sig hela planeringen för helgen, o jag behöver verkligen vara ledig o få vila upp mej lite. har varit tufft nu, speciellt senaste tiden. Inte haft ordentlig semester på så många år, o jobbat ganska hårt i perioder, o nu en massa på jobb, o jag jobbar faktiskt hårt där, fast jag fått höra motsatsen av chefen,,men hon har en tagg i sidan till mej om man säjjer så redan, så det spelar nog ingen roll vad jag gör. Jag är dålig i hennes ögon oavsett, trist men sant. Idag fick man jobba över oxå, o sånt gör man ju utan problem, om man inte fått höra att man var lat, aldrig jobbar över och har attitydproblem när man redan jobbar över mer än man egentligen får, varje vecka...
Idag kändes det tungt, man känner sig så oönskad, o det är trist, när man gick in i detta jobbet med sån glöd. Men folk kan förstöra sånt för en, med sina tråkiga kommentarer och "du duger aldrig oavsett" inställning.

Jag har ALDRIG fått höra att jag är lat, har problem med attityd och inte gör vad jag ska på ett jobb, aldrig! Jag har tvärtom fått höra att jag jobbar på bra o har förmågan att sammarbeta..så man undrar ju lite var probelmet egentligen ligger.

Trist att man ska må skit av sitt jobb, men man får kämpa på helt enkelt. Man har iaf ett jobb!
Längtar till Fredag! Behöver träffa underbara tjejerna känner jag!

Idag har våra katter varit "kändisar". Enligt Robin då. Han hade lill katz(vår lilla kissekatta heter faktiskt så, lite pinsamt att kalla på henne;) på benet, så hon stog lixom upp mot hans ben, då utbrister han: hahha, du e dom maskarna i "Men in Black" o hon lika verkligen dom, som står o röker, alien eller vad dom nu är..Asgarva rätt länge..
sen låg ciss(jaaa, jag har konstiga namn på våra katter) o lyssnade bakåt, o du ser han henne bakifrån o utbrister: " hahahaha, Yodajävel" Hon lika verkligen Yoda i starwars med dom öronen, asgarva igen. Verkligen min humor:) Min grabb e så looolig:)



Annars har det varit vandring i skogen, mc donalds, fast robin åt morötter o drack vatten (han e så duktig:)) o nu tänkte jag väl sova eller nåt. Når lite illa, vet inte om det är ångest eller nåt i kroppen, tror dte är lite av båda. Törstig iaf! I helgen blir dte ridning igen:) Får se om jag lyckas sitta kvar denna gången med, hehe!

Natti natt!

Hittade lite bilder

som jag tänkte lägga ut, lite blandat faktiskt;)

Först vår lilla katt här hemma,(dock är bilden tagen i lägenheten i trb) som verkligen sitter o tittar på tvn, lugnt o  stilla, så jävla cool:

Hon kan sitta så skitlänge oxå, haha, lilla bebis!
Sen har vi Smolle, innan han blev skadad. Glad busig och sprallig under ett tömkörningspass:
Först börjar han spralla:

Sen körde han järnet!!


Söta hästskrälle..Fick en förfrågan igen om jag ville köpa honom, men jag har ingen möjlighet till att ha häst. Sen kräver det en del arbete för att få honom bra igen, både vikt mässigt och få honom att förstå att man inte bara ska kröka på nacken utan jobba igenom hela kroppen, men det är ju inget problem så, men pengarna finns inte..tyvärr:( Synd om honom, jag hoppas han får ett bra hem! LIllbusen..Önskar dej all lycka,


Sen tänkte jag bjuda på lite bilder på vårt vackra hus och trädgård:)Lite suddiga men ändå!
Uppfarten:

Ena sidan av trädgården:

Nästa sida:

Vårt lilla ruckel som senare kommer bli hundgård(eller stall hahaha;)


Sen lite bilder på mina pååågar, här e jag med Fjant:

Och här e lilla Herry Hare som är liite svårare att få bra foto på, full fräs!

Det var allt från mej just nu!
Puss haaaij!



Lugn helg med ponnybus

Varit en lugn helg, träffat familjen en del vilket har varit myspys. Även fått min fina volvo nu:) Rensat lite i vår trädgård oxå:)

Idag har varit en hästig dag. jag var iväg o provred en eventuellt framtida medryttarpålla. Vilken busa hon var, jag höll på att flyga av ordentligt en gång, när hon utan förvarning gjorde en backut/halvbock spark så jag flög ur sadeln rätt på halsen! Som tur var slutade hon där så jag klarade mig från att trilla av! Men det var med nöd och näppe minsann. Annars hade hon lite trix som att rusa framåt, studsa, halvbock och spralla med hela kroppen när det blev för tråkigt;) Men där mellan, när man jobbade henne var hon kanon trevlig:D Riktigt framåt, lyhörd, mjuk i sidorna och trevlig i munnen.
Så nu ska jag bara fundera lite, tänka igenom och smälta och bestämma mej. Man kommer ha en del att göra med henne, o uteritterna blir intressanta, men kul med en dam med lite vilja, och dessutom Fjording*älska*

Sen var jag och jannike(som stått och frusit under tiden jag red fjortoken) i hennes stall o jag fick testa loffsan. Gick väl så där, loffsan är väldigt speciell o jag är väääldigt ringrostig, och hade dessutom blivit lite trött i kroppen efter att ha ridit busdamen, men det var kul o testa loffs. Hon är en mkt trevlig häst att se på när jannike rider henne, och när damen är på rätt humör, men puuh, mkt häst att rida! :)

Sen stack jag hem till pappa och betalade lite på bilen o snacka lite..o nu sitter man här med Ångest över att helgen är slut, igen. Skulle verkligen verkligen behöva lite ledighet nu..tur påsken snart är här..Längtar!

Bjuder på lite bilder som snälle jannike tog på mej och fjordisen:
Natti!


RSS 2.0