När livet går bra..




så ska det ju alltid hända något som drar ner en i skiten igen. Jag får aldrig vara glad mer än 5 min av detta sketna livet!

Hästen jag är fodervärd till, skadade sig i hagen, fastnade i staketet med bakbenet, såklart allvarligt. så operation och många dagar på helsingborg gör att jag nu kommer ha en skuld, för det är dyrt. Tur man har försäkring...när man tror att man kommit på fötter ekonomiskt, när man tänker: jamen livet är kul! jag kan unna mig saker..så händer det något sånt här.
Och stackars Smollegubben:(


Fucking jävla liv.

Men som Lisa Ekdahl sjunger " Mig kunde Livet aldrig förstöra, mig kunde motgång aldrig bryta ner. Mörkert var massivt omkring oss, men jag har förtröstan i allt det som sker"


Jag är Stark, och jag ska ta mig igenom detta! Damn Right!
None

Robin, har som vanligt varit underbar, stöttat mig och inte en enda gång sagt: vad var det jag sa, eller nåt liknande.
None

Han är mitt ljus i mörkert, i allt som händer! Älskar dig älskling..Vill dela resten av mitt liv med dig!

snart kanske vi ska flytta:D
Vart säjjer jag inte än..hihih

Puss

Utan.


Känslor.
Känns som det bara finns en väg.
Varför kan man bara inte gå tillbaka i tiden.
Utan tvekan skulle jag göra det, och göra det annorlunda.
Skulle allt vara annorlunda nu då?
Skulle allt vara bra?
Eller är det bara så, att det inte fungerar?
Men om man vill och vet att det kan fungera..
Allt jag vet nu är att jag har ett hjärta som blöder.
Blir det någonsin bra?

Hur blir livet nu..
*rädd*

Looong time


Länge sen man skrev här..har hänt mkt och inget alls..haha..joo..lite av varje:) har varit lite på fester osv..men minns knappt, så jag tar det stora grejjorna istället

*Vi har bestämt oss för att flytta ifrån sura jävla Trelleborg, ska baar fixa lite småpill med denna lyan, sen flyttar vi till malmö=) kanske jag kan cykla till jobb, och Robin jobbar ju i Lund på Sony ericsson nu, så det är betydligt bättre=)
* Jag Älskar mitt jobb, fått mkt beröm och har börjat lära mig en massa. Fått beröm för jag tagit så mkt ansvar trots att jag är så ny fortfarande. Så det känns kul att åka till jobb=)
* Jag har skaffat HÄST:D En liten varmblodskille som heter Small heart, aka Smolle:) Är bara foder tills i februari när jag köper honom..Han är jätteunderbar!=)

Sen har jag haft en jävla helg, eftersom jag åkte på not so nice urinvägsinfektion, så jag kissade blod..gjorde SJUKT ont..har aldrig haft det., belv hesmickad från jobb för jag hade feber och hade ooont i Torsdags..satt på akuten hela Torsdagskvällen..fick medicin, var hemma på fredag..På fredag eftermiddagen fick jag röda utlag över halva kroppen, och bleb knallröd i ansikte och hals..och knottrig på armarna..Kände mig döskum..ringde sjukvårdsupplysningen och in på akuten IGEN skulle jag..JAAAA..jättekul..hade bara suttit där tre timmar dagen innan..Så,efter tre timmar där fick jag cortison så att dte skulle lugna sig..och nytt recept..

vaknade på natten med västa febertoppen..antagligen av den gamla medicinen..men på morgonen kändes det bättre..Så nu går jag på nya tabletter och peppar peppar, än har jag inte fått nån konstig reaktion..men jag är ASTRÖTT:(


Har inte orkat göra nåt med pållen på två dagar..han går bara o blir tjock;)

Annars känns allt bra, har inte hört av mig till mina vänner som jag skulle, men det har varit sjukt mkt nu!

Nu får jag väl diska, faaast jag borde vila..har så jävla svårt för det..blir så uttråkad!
Här har vi underverket föressten:

!
Haj!

RSS 2.0