Its aliiiiveee, the blogg is alliiiveee

Ja, det var ett tag sen jag skrev!
Nelly är ju 10 mån snart! Kryper och säger pappa..sötnöt! Man har själv kommit in i mammarollen och allt kjänns kul. Älska någon så mkt som man älskar sin lilla Nellytös, trodde ajg inte var möjliht! Härligt mest såklart, men jobbigt också, man vill ju skydda henne från allt vilket är en omöjlighet!
Jag ska börja jobba i Juni, med vad vet jag inte! Tar vad jag får. Ska bli spännande att komma ut i arbetslivet igen oavsett! Värsta är ju att vara ifrån lilla tussgrodan :(
Håller ju på med hästmassagen, än så länge bara praktik, men ska starta upp ordentligt så småningom!
Tycker det är helt sjukt spännande, intressant och givande att massera. Ju mer jag lär mig, dessto roligare blir det. Jag kan känna mer och se mer för varje häst jag masserar. Älskar det!! Och att se en direkt förändring är ju en sån sjuk kick!
Kommer skriva mer om detta i min andra blogg, ska bara få igång den igen..Så är man intresserad av att läsa mer om mina erfarenheter, hästarna jag masserar och problem jag stöter på, så kommer jag länka till den när den e igång igen :)
Nu ska jag snyta mig för hundrade gången, satans förkylning, och umgås med Robin lite innan han ska iväg med jobb på handbollstjohej..Vad jag och Nellan ska hitta på, vette tusan. Vi hitt po nått:)
Kram

RSS 2.0