Och arbetet fortgår

jääklar vad man får så mkt mer o renovera än man tror..¨cheeeses som jag brukar säga..faaan att jag glömde baginbox vinet hemma..skulle behöva sig ett stärkande glas just nu..Nu ska jag iaf in o måla sovrumstaket..tjingeling!

Vilket jäävla jobb

Vi har verkligen satt oss i en hög med tapeter, kan man säjja. men de ska nog bli bra, i helgen måste vi bredspakla, och jävlar vad man gjort deeet många gånger då..haha..ajja, det har gått framåt iaf!Och dt kommer bli skitbra snart! Får flytta nästa helg istället, för som det ser ut nu så vill man inte flytta in..hehe..

Så, om ni vill ha tag i oss i helgen finns vi i vårt lilla råttbo;)

Kramis

Riktig bra..

Denna låten stämmer så just nu..(l)

Innocence- Avril Lavigne


Waking up I see that everything is ok
The first time in my life
and now it's so great
Slowing down I look around and I am so amazed
I think about the little things
that make life great

I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling

[ Chorus ]
This innocence is brilliant
I hope that it will stay
This moment is perfect
Please don't go away
I need you now
And I'll hold on to it
Don't you let it pass you by

I found a place so safe, not a single tear
The first time in my life
and now it's so clear
Feel calm, I belong, I'm so happy here
It's so strong and now I let myself be sincere

I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling

[ Chorus ]


It's a state of bliss, you
think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry
It's a state of bliss, you
think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry

It's so beautiful it makes you wanna cry
This innocence is brilliant
Makes you wanna cry
This innocence is brilliant
Please don't go away
Cus I need you now
And I'll hold on to it
Don't you let it pass you by

image5image4image1

Nystart!

Idag gäller det..klockan tre, sitter vi på banken i Trelleborg, och har snart nycklarna till VÅR lägenhet! Det är så pirrigt, skrämmande och underbart på samma gång! Nu börjar vårt liv tillsammans på riktigt, galet nära! Sen väntar jättemkt jobb, men fy fasen va kul och få göra det till sitt egna, steg för steg.

Många orosmoment som ekonomin gnager ju i mig, men jag tror att det kommer ordna sig! jag tror på det, starkt.
Lilla ciss kommer trivas och ha mig, som förr. Hon får stor plats, kan vara med oss överallt. Hon kommer bli så lycklig igen=)
Jag ska ta lite bilder på vår tomma lägenhet idag, sen ska ni få följa förvandlingen här:)Kommer kanske ta lite tid, men vi ska få det så som vi vill:)

Annars fick jag punka igår, för att jag körde förnära kanten när jag skulle parkera, något jag blev mobbad för imorse innan älsklingen gick( JA; jag HÖRDE DET;)hehe..
men jag fick underbar hjälp av Robins pappa och Robin..Underbart och känna att folk bryr sig och hjälper en så:)Tack=)

Nu ska jag köra hem och fixa lite med kissen, och äta. Vi har ju en lång kväll framför oss:)

Puss

Vilken vecka!

Idag är jag lagom trött i skallen, fast jag kunde sova EN HEL natt i natt!=) Det är inte vanligt kan jag säga, brukar vakna minst två gånger, o ligga och vrida mig. men inatt vaknade jag inte, vaknade bara klockan halv sju, och det är ju helt okej, när man ska upp vid kvart över!=)

Har jobbat på dagiset hela veckan. Har varit jättekul, men puuh så trött man är efter åtta timmar. Ungarna är sååå härliga, men det är verkligen fullt ös medvetslös hela tiden! Det var mycket roligare, mysigare och lättare än jag hade trott!

Jag trodde inte att jag skulle kunna byta bajsblöjor utan att spy eller iaf må riktigt illa--var hur enkelt som helst och inte så äckligt som jag trodde! Det är precis som om instinkten tar över, det är små söta ungar som inte kan själv!sen behöver man  ju inte andas in genom näsan..;)

Jag trodde inte jag skulle orka med snoriga näsor, kråkor och kladdandande vid maten- snoriga näsor finns det gott om nu på hösten, kråkor, ja va fan, finns papper! Kladdande vid maten, finns papper och ibland behöver dom baar lite hjälp. Dom är faktiskt väldigt duktiga!

En sak som är jäkligt rolig, är att jag fått beröm för hur duktig jag är med barnen, att jag hälsar på dom på morgonen, (något jag tycker är en självklarhet)att jag klarade av att byta blöjor direkt, och roligast av allt, en liten kille som är så orolig och inte gillar nytt folk, har fått förtroende för mig, och ögonen lyser när jag pratar med honom:) han som inte riktigt velat lita på nån av dom "vanliga fröknarna", känns gött!=)

Jag som trodde jag var dålig med barn, så skönt och få reda på motsatsen. Idag läset jag sagor för dom små, så söta dom är när man frågar dom  om olika saker, som händer i boken. Ögonen lyser och dom är heelt fokuserade på vad jag ska fråga nästa gång, och vill vara först med att svara!

Jag trodde även att jag inte skulle veta när man skulle säga till dom, eller om jag har pondus nog- dom lyssnar bra på mig, och det gäller bara att väga upp beröm och tillsägelser på ett bra sätt, så dom vet att man menar allvar!


Nu har jag inget än så länge nästa vecka, men jag jhopppas dom ringer in mig ändå=) Detta var skojj, jobba med barn, människor!!! Och slippa städa skit efter andra, detta ger mig såå mkt mer!

Snart ska vi flyttaaa:)))))Så pirrigt!!men otroligt skönt.

Jag är så jävla duktig som har tagit tag i mitt liv nu på hösten när allt är svårt. Jag kämpar, och jag lyckas fantamej! jag ska ha creeeed för det! Duktiga Josse*klappar mig själv på skallen*

Snart ska jag på halloween/50 års / nått mer/ röriga människor bestäm er nu/ fest ;) Ska bli såå skojj=)))Ska bara komma på nått riktigt bra att klä ut mig till...hmmm

Nu ska jag vila lite, sen ska vi ut på byggmax o köpa färg och tillbehör=)

Pusspuss=)

Idag Tänder jag Ett Ljus

För en tapper liten vit häst, som för två års sedan idag lämnade jordelivet, för att flyga till de evigt Gröna Ängarna och lämnade mig med ett brustet hjärta, ett hjärta som aldrig kommer bli helt igen, inte totalt iaf. En bit kommer alltid saknas...

Jag förstår inte att det är två år sedan. Tiden har gått så fort, och detta är den värsta tiden på året. Saknaden är så oehörd.


Så idag ger jag mig en stund att sakna, hedra och sörja min Bästa vän. Jag har min fina Robin som förstår mig, kramar mig.

Jag saknar dig Pagge, och om du hör mig, så är jag lycklig nu. Men du är saknad...Tack för allt, jag är verkligen här på grund av dig, utan dig hade jag aldrig överlevt tonåren.

Rip
Paganini
imp Danmark
1984  - 2005

image10

Älskar!

Idag är en Ny dag

och även ett nytt jobb väntar runt knuten. Jag är rätt så nervös, har inte sovit så mycket nu på de tidiga morgontimmarna, magen kör runt som jag vet inte vad, och mellanåt är illamående lite tryckande..

Men det är även spännande, detta är ju något jag aldrig trodde jag skulle jobba med. Dels för att jag, när jag var i 18-19 års åldern inte direkt var förtjust i barn..jag har aldrig tyckt illa om dom, men jag har nog bara inte vetat hur jag skulle vara runt dom..Samma som jag kände med gamla innan jag började inom äldrevården. Konstigt egentligen, det är ju människor det också. Sen har det ju handlat om min bacillskräck en del också, och att jobba på med barn är ju att utsätta sig för bakterier i allra högsta grad..

Men, ja, nu sitter jag här, och ska om en timme sätta mig i bilen, köra till mitt nya jobb, på en förskola! Detta är ett jättesteg för mig, att jag vågar! men jag har blivit så trött på att inte ha ett "riktigt" jobb..Jovisst, städning är ett slitsamt och tråkigt jobb, men dte anses inte som ett riktigt jobb. Man behandlas som luft eller som skit, jag vet inte vilket som är värst. Och att gräva i äckliga offentliga toaletter är nåt av det mest förnedrande man kan göra. Så jag har bestämt, att jag ska ur den onbda cirkeln nu, vad än arbetsförmedlingen tycker.."Ja men du haaaar ju städat, då mååååste du söka såna jobb" Ja, men tack för att ni placerar mej i ett fack jag inte kan ta mig ur, bara för man hankat sig fram med städ ett tag!

Det fick dom veta oxå, kan jag berätta, jag blev så arg på att bli placerad där, när jag vill jobba med nått socialt. Men, jag fixade detta jobbet själv, som vanligt hade arbetsförmedlingen inget med det att göra.

Annars e det rastlöst, både jag och Robin vill komma iväg NU! speciellt när jag har detta jobbet..jag vill ju kunna gå upp och duscha, och heslt äta innan jag sticker! jag kan ju det här oxå, men inte så skojj och tassa in hos hans föräldrar och rota i kylskåpet och föra väsen tidigt på morgonen! Dom är ju okej med det säkert, men jag känner mig så påträngande..Så det ska bli skönt med eget!=)

Nu måste jag sminka mej( längesen man kände att man kunde göra dte inför en jobbdag:) ) och gå på toa, nervös i maaagen..haha:)

Ha en bra dag!Och wish me luck!
Pusspuss

De är så synd att du är så söt

Nu har jag packat mina kläder till flytten, kändes konstigt..Att få ett hem..Jag kommer inte fatta det förrän Vi sitter där i vår nya lya, och myser..Jag har ju bott sista året med Robin, hemma hos hans föräldrar..Vi har ju haft det bra, då vi har haft det avskilt från hans familj, men ändå inte allt..inget kök och så, och de har varit trångt. men vi har fixat det bra, och vi har aldrig bråkat över att vi gått varandra på nerverna, något som jag trodde när jag "flyttade" in där..Men vår kemi är helt fantastisk, och vi plågas mer när vi är ifrån varandra, o njuter av varje sekund vi är nära varandra..
jag har ju varit tvungen att åka hem till kissen varje dag, hos mamma, för dte är förlitet hos mej o Robin, men snart kommer vi ha ett hem..allihopa*längtar*

Vi kommer väl få separationsångest nu när vi ska bo i en trea..Josse i köket, Robin i "datarummet": roooobiiiin, var eeeee duuu u u u u u . ... ???(ekar för vi har inte nog med möbler att fylla upp lägenheten med;)

Nu sitter jag hos mamma, lite snaaark e det..Men ingen vill träffa mig idag, så här sitter jag..
Robin är på firma fest, och min svartsjuka har varit jävlig..onödigt jag vet, men är så när man känner sig värdelös, då är man övertygad om att han ska hitta nån annan..Men jaja, om det nu skule hända, vad kan jag göra åt det då? Inget, hans val i så fall...Inte för att jag tror de innerst inne, han är en fin kille, och de vi har är fantastiskt! Så jag sväljer min dumma känsla och hoppas att han har en riktig rolig kväll med sina jobbpolare, det förtjänar han!=)

Suttit en lååång stund o kelat med min älskade kisse, hon kommer verkligen upp o lägger sig hos mig som en boll, o man baar myyser med henne..Längtar tills vi är en liten familj, Jag Robin och Lilla Ciiss..=)

Ångesten finns kvar, men dte känns bätter när jag har sällskap..Ska bli skönt o börja jobba, så man slipper sitta hemma o känna förmkt!

ha en bra kväll alla=)
Puss


Greppet som var för lamt.

Ångesten sliter i mig idag, hade en jävla pissdag igår, så det är väl sviterna efter den. har ju mkt att se framémot, nytt jobb på Måndag, där jag redan är omtyckt,lägenheten veckan efter, och kärleken mellan mig och Robin är ju fortfarande underbar.

Tyvärr är dte väl förändringar som gör att jag blir så panikslagen, och en del svartsjuka just nu, fattar inte vart den kommit från helt plötsligt. Men samtidigt kan jag inte svälja den, och jag bygger upp scener och uppspel i min skalle som är så sjuka. Om jag nu ska analysera själv (vilket jag sääällan gör) så tror jag att allt känns för bra, jag har blivit förd bakom ljuset förut, och saker har visat sig vara skit bakom den där fasaden. och så bra som det är nu, vilken monster väntar då bakom kulisserna?För att ta ett stort bett av mitt hjärta och spotta ut det i publiken. En publik som hela tidne visste det jag inte visste. Varit där. men måste jag vara där i mitt huvud igen, när det inte alls är samma situation, eller person? En person som inte förtjänar att känna av detta..



Jag önskar bara att jag kunde bli normal, att jag kunde vara en flickvän som bara levde, inte var så jävla rädd och störd då och då. Visst, jag har blivit bättre, men tillräckligt bra för att inte förstöra mitt förhållande?

och det hjälper inte med att man har sömnproblem, och störda drömmar. vad e dte med stockholm??Jag ska aldrig åka dit iaf, verkar inte bra:::S

Pisshöstdepp, jag som trodde jag hade ett grepp om dej, tji fick jag.

Perioden

Nä, nu pallar jag inte sitta här med. Ingen bra period nu, alls. Den här dagen är inget roligt alls, inte alls..Förutom att min älskade vän fyller år.=)

Grattis Sofie!Du är värd allt det bästa i livet! För mej är det inte nån jävla kanelbullens dag, det är DIN!





Tänker bara på för två år sen, o jag känner att jag är på väg ner. sen e det en massa annat skit som jag e så jävla upphängd på. Pallar inte. Just nu vill jag bara fly. orkar inte vara stark just nu, inte för nån. och helgen kommer bli ännu värre..varför e jag sån här? Tycker inte om mej själv...Bort


In the arms of the angels, fly away from here.
Ill be back

Sitter och Lyssnar...

på en låt som jag lyssnade skitmkt på precis när jag träffade Robin..This years love med David Grey..så sjukt bra!! Man får såna känsloflaschbacks..och vet ni vad? Han har verkligen gjort mig lycklig och sprallig sen den dagen han tog steget in i mitt liv..Satt och läste mina bloggar på lunar...och efter att han och jag hade träffats, är där ett annat ljus över mitt skrivande..Så kul och läsa det som står mellan raderna..

Inatt låg jag som vanligt vaken, har ju svåra sömnproblem igen. Jag låg och tittade på Robin, hans vackra bröstkorg, hans vackra, fridfulla ansikte med den där sexiga skäggväxten..jag kunde inte låta bli att röra vid honom, smeka honom över kinden, känna det där sträva mot handflatan, stryka min hand över hans bröst..njuta över hur hans hud känns mot min hand.....Finns inget vackrare än denna människa...Plötsligt blev jag så jäkla orolig att jag skulle missta honom, paniken bara tog tag i mig, och jag hade problem att andas..Att missta honom, det finns inte..Hur skulle det gå?Tänk om jag gör honom besviken när vi flyttar ihop, att jag inte kan hålla mig uppe och kämpa? Efter att jag lugnade mig, insåg jag ju att om det är något som är värt att kämpas för, så är det vi..jag är som jag är, jag har mina svaga stunder, men överlag gör han mig stark..Och jag har åstakommit så mkt med mig själv den senaste tiden..Jag har ju redan lyckats ta det där svåra steget framåt!

Jag har gått upp i vikt, och för första gången inte fått panik över det! Jag trivs i min kropp nu, äntligen!
Jag har vågat och kämpat så mkt mer pga allt stöd jag fått av denna underbara person! Jag kommer lyckas, vi kommer lyckas!=)

Just nu går all energi åt att försöka fixa arbetssituationen, och efetrsom min energi nivå är låg just nu, orkar jag inget annat..så förlåt alla som jag inte hör av mig till just nu..Hösten e inte min bästa vän, men jag håller på att försöka se allt vackert..o det tar alla mina krafter just nu!Tack alla vänner som ser mig!

Idag är jag dock mega krasslig, snuvig o halsont..men till Måndag ska jag iaf bli frisk!Då ska jag jobba på dagiset=)

Imorrn är det två år sen Pagge åkte in på Djursjukhuset..och nästa vecka är det två årsdagen för hans bortgång...Känner mig låg över det,kännt så några dagar, och har suttit och gråtit en skvätt...men det tillåter jag mig att göra..MIn lilla nallebjörn, jag ska tända ett ljus för dig! Men detta året ska jag jobba, inte sitta hemma o sörja sönder mig..Jag måste leva, det hade han velat..

//David Grey-The other side//

Den är till Dig, Paganini! *Älskar och Saknar*



Må Bra Alla!

Nervööös

Nu ska jag snart iväg, till ett potentialt jobb..nervöst som tusan, en helt ny värld för mej..och något jag sagt förr att jag aldrig ville göra..Men, man förändras väl antar jag! Jag skriver mer senare, om dagens/ helgens bravader och mina känslor för tillfället!!

Wish me luuck!

Puss

RSS 2.0