Så fel det kan bli!

haha..såg att där var frågetecken runt bilden på förra inlägget!!Det skulle vara HJÄRTAN inte frågetecken!!Såg bra ut när jag förhandsgranskade..men men..haha..lite knasigt med tanke som hade skrivits över..haha

Lägger in bonusbilder på min kisse, bara för hon är så jävla söt!



Nu ska vi ut o gå!!

Puss

Förlorad!

Jag var i stockholm, med nån tjej på ett hotellrum, vi hade mysigt, men plötsligt insåg jag att jag tydligen hade ett förhållande med denna tjejen! Jag tänkte: men jag älskar ju Robin, varför e jag inte med Robin." Saknaden gjorde så fruktansvärt ont, högg mig in i hjärtat.Sen läste jag i min mobil att han hade skickat meddelande där det stod:

Dt var inte meningen av den personen att göra dig illa, vart e du?"
Detta var skickat fför flera veckor sedan

Då insåg jag att jag hade varit borta skit länge, men fattade inte varför!! Så jag snodde tjejens mobil(eftersom jag och sa att jag var tvungen att ringa min mamma, (tjejen var askär i mej och snackade bara om alla presenter vi skulle ge varandra dagen efter på alla hjärtans dag)

Jag slet mig ifrån henne, sprang ut i stockholms natten och ringde Robin,...han svarade, man hörde en massa av hans vänner i bakgrunden..Han pratade riktigt så där kallt som bara han kan när han är sårad och arg..men han ville inte visa det..Men denna gången kände jag hans hat..han sa bara: jaha, du bara drar till stopckholm och är med en tjej så som du sa att du inte kunde fatta att folk gjorde."
Jag sa att jag fattade själv inte att jag var i stockohlm, och sa att jag var helt förrvirrad, att det var honom jag älskade, vi är själsfränder och jag vill alltid vara med honom, att jag inte fattat vad som hade hänt, att jag måste varit drogad, för jag minns inget. Och att jag sen inte hade varit med nån förutom den där tjejen, men det var inte sexuellt, bara skumt.
Vi skulle ju flytta ihop jag och Robin, vad hade hänt? jag fattade inget>!!Men jag visste att det var JAG som gjort att allt blev så. Jag frågade honom om han fortfarande älskade mig..
Men han avfärdade mig, och jag märkte att vi aldrig mer skulle snacka igen, hans kompisar skrattade i bakgrunden när han sa:
jaja, men du, ha det så bra!*klick*


Det var sjukt verkligt, och jag fattade inte hur allt blivit så..Hur faan kan man drömma så verkligt???Jag vaknade med sån jävla ångest och hjärtat var i hundra bitar!!
Fy fan va skönt det var att ligga i vår säng, och kunna känna hans doft på kudden bredvid..Nu måste jag bara träffa honom o kyssa honom så jag på riktigt vet att allt bara var en sjuk jävla dröm..
Jag vill aldrig förlora dej...Älskling..

         

Hörde om en tjej, en av "inne tjejerna" på vår skola i gymansiet. Hon hade gått bort för några veckor sen..pga hjärntumör..Jag kände henne inte, men man blir klart sorgesen ändå..En så ung tjej, som jag själv trodde skulle få ett kanonliv, med tanke på att hon var från näset och säkert hade backup från päronen i allt hon skulle ta sig för..Så slutar henne liv nu, vid 25 års ålder...orättvist.
Hur som helst..Livet är obehagligt...fy sjutton...Man ska ta tillvara på alla man har, och livet...När som helst kan det vara någon du älskar, eller du själv..



Älska alltid mycket!
Puss

Manusförfattare, eller?

"Jaha, nu kommer han att komma hem till sin fru som säjjer att hon är med barn nu när han fått reda på att han är steril."
"Han kommer be henne att fara åt helsike"
"Nu kommer han komma på att han vill ha barnet ändå och då kommer hon ha gjort abort, och säg  att det var ändå inte ditt barn"
"Nu kommer hon som inte kunde bli med barn enligt läkarna som adopterat ett bar i tron om detta, bli med barn ändå"
"nu kommer mamman till barnet komma och vilja ha sitt barn tillbaka"
"Nu kommer mamman inse att hon inte kan ta hand om sitt barn och bestämma sig för att adoptera bort det iaf"
Osv osv..
är man manusförfattaren till denna filmen? har jag skrivit den under en lång fylla?
Eller var denna filmen bara helt enkelt fruktansvärt förutsägbar?

Jag tror jag skrivit skiten!
Söt var den ändå, dom har ju en tendens att vara det ändå, dom där smöriga romantiska mirakelfilmerna från 90-talet..hehe..mysig förmiddag och sitta och gissa vad som skulle hända sen;)

Idag jobbade man som vanligt skitlite, fast det räcker med tanke på hur otroligt slitande effekt det har på kroppen, och en viss för ruttnande effekt det har på hjärnan. jag förstår verkligen nu hur man tillsist blir en sur,sliten gammal kärring som går runt och muttrar svordomar över världen medans hon sveper sin mopp över ett golv, som efter femsekunder kommer se likadant ut, eftersom folk är stora svin! NI SER, jisses, jag är på god väg..

Köpte bullar och åkte hem för att bjuda min sjuka mamma på frukost. Sen skrev jag ihop två ansökningar till två heltidsjobb, varav det ena är ett verkligt drömjobb för min del..Man kan ju alltid hoppas*håller tummarna hårt hårt* det andra är ett heltidsjobb det också, men av en mer praktisk natur, allså bara för att få in pengar till boet..sen kollade jag på den oootroooligt spännande filmen..

Duktig har jag varit iaf, som skickat tre ansökningar på två dagar! Börjar komma in i arbetssökar flowet igen..tro fan det..på tiden att jag försöker bryta denna onda cirkeln!Aldrig städjobb igen, jag mpåste verkligen försöka att hålla mig ifrån träsket, man fastnar så lätt, och jag är rädd, att snart är hjärnan så död att man inte bryr sig om ifall man får gå och sopa hela livet, nää..fyyyy,,,,

Nu sitter jag och kollar recept..måste laga nått gott idag känner jag...Ååhh..längtar tills vi har ett eget kök!=)

*hungrig*
Snart kommer gullet hem...nu minsann!=)

Puss på er alla!

Lilla illern mitt i Malmö

Nätet är riktigt segt..oooh..så fick jag hicka oxå precis..toppen;)
Sitter o dricker lite vin och softar med Robin..Precis lagat jättegod mat tillsammans!=)
Blev fjärilskotletter med potatisgratäng och rödvins sås..o vin o sallad såklart..jättemumma
Snart ska vi äta chips o dippa oxå!Så jävla gott!!

Idag var vi inne o kollade om vi kunde hitta en soffa..o då såg vi en iller mitt i stan!!En bebis iller, liten brun rufs och den var helt virrig...visste nog inte vart den var och hade ingen uppfattning om bilarna! Jag och Robin blev helt rörda och försökte hitta den sen, för hade vi kunnat hade vi tagit hem den..för antagligen var det en förrymd en eller en som nån släppt ut för att dom inte orkade med den...oddsen lutar ju tyvärr åt det sista...Lilla lilla illern..den kommer inte klara sig länge, ingen uppfattning om trafiken, och hitta mat, hur ska den göra det?Jag önskar att jag hittat den..mitt hjärta brister när jag tänker på den i Malmö, liten och ensam*gråter*

Ingen soffa hitta vi heller, men dte är iofs ingen brådska....
sen var vi ute o kollade på mitt barndomshem i gessie..där jag bodde tills jag var två..Det var kul o se hur allt förändrats men åndå hade samma mysfaktor som det hade på bilderna jag sett!
Sen kollade vi igenom mina lådor och kollade vad vi har/inte har inför flytten..Jag hade mer än jag kom ihåg..lilla ciss var överlycklig över att få hoppa ner i lådorna och busa med allt som mfanns där i..Hon skulle bara veta hur bra hon kommer få det snart..med mej och Robin..*längtar*

Åt frukost med jessy och hennes Liam igår..mysigt och träffa henne igen!LÄngesen..coool frisyr hade både hon och lilleman!=)
På kvällen satt jag och Robin och pratade me mamma och hennes peter, trevligt och lite speciellt..som vanligt..hehe,.

Nu ska vi kolla film och mysa!Och spara pengar inför flytten=)Nästa vecka ska jag ju på tjejmiddag, ska bli så underbart..=)men jag sparar mej idag oxå..

Kramis


Attan då

Steg som vanligt upp klockan kvart i fem..var ovanligt trött idag, men förkylningen har oxå blivit ett snäpp värre, så det gjorde väl sitt. Tog på mig samma gamla skitkläder, gick in och bortsade tänder och hår, kladdade på lite maskara på det som ska kallas ögon, vid femtiden är det knappt ögon kan jag lova..

Pussade om min älskade och gick ner och satte mig i bilen..
ta det inte fel..my toyota is fantastic..men inte riiktigt idag..Ibalnd när det är fuktigt så vill han inte..
Idag var en sån dag..
Fick inte igång bilen, och jag försökte tills den började låta trött..

Så det blve en ofrivillig ledig dag idag, går inga bussar så tidigt, och ingen kunde hämta mig..*suck*
Inte vidare skojj o vara hemma när mna känner att alla pengar behövs..Helgens uppgift är iaf att byta lite tändstift och så..vill ju gärna komma till jobb varje dag..Pengamässigt då, ingen annan anledning..

Igår var det fullt hus hos Ahlbinarna, men sen var ju lilla sparven oxå här och hälsade på, ja, och Jenny och mattias då oxå såklart..
den lilla sötnosen blir bara sötare och sötare!men jag vågade inte vara så nära honom denna gången heller, vill inte smitta en sån liten med nåt skit!men guud..han e ju ara för söt!Här e han och Robin, där var han helt ny;)
Usch vad jag längtar efter lägenheten, måla och göra den till vår!! Så mysigt vi kommer ha det!
Jag längtar efter att få börja plugga det jag vill oxå, ska bara försöka lösa det ekonomiskt, men på nån vänster får det gå!

Det är nåt jag känner att jag vill göra innan man skaffar familj osv. Jag vill vara stabil, hittat min väg, för då tror jag att jag också kan bli en bra mamma. Som det är nu, skulle jag inte vilja ha barn, jag menar, jag är inte stabil än, även om jag är på god väg, och jag hade ju inte kunnat ge barnet allt det jag velat, ekonomiskt heller.

Deesutom, är man en fjortis fortfarande...Bilder från Kreta i sommar, ska lägga upp fler sen..men orkar inte riktigt nu, tror inte ni orkar läsa om det här oxå..haha:)
Vi hade mysigt iaf!
Ha det hallon!


Nämen här e jag!

Tjena...Nu har jag äntligen skaffat mig en förbaskad blogg..Kan vara kul och se om jag är nån intressant person eller inte..eller så kanske jag bara helt enkelt kan skriva av mig här..Behövs nog, med tanke på att jag alltid sitter hemma och glor på dagarna när alla andra jobbar..så e det när man är halvt arbetslös..

Fast förhoppningsvis gav mitt jobbsökande resultat idag, var nere o lämnade ansökan på ett dagis där jag vet att dom behöver folk..kan vara skönt o komma ifrån städet nånjäkla gång...Jag är för bra för att gå och snacka med mig själv  och en mopp halva dagarna..eller e jag bara knäpp som gör det..haha..vem vet;) Snart flyttar jag och Grabben och lilla ciss så då behövs det lite mer inkomst..Vi vill ju fixa o dona i vår nya lya!:)

Ont i ryggen, trött och saknar Grabben..sitter o trycker i mig vindruvor och tänker på framtiden..
Den känns ganska spännande trots att det är Höst.
För nu kommer jag spendera tiden i Vår Lägenhet, med tända ljus och mys.
Måla och lägga golv
Inreda som vi vill
Mysa hur vi vill när vi vill
Spendera dagarna innan Jul med att baka och mysa i Vårt kök

Fy tuuusan så underbart!!

dessutom vet jag vad det ska bli av lilla Mej!
Ska denna hösten vara det genombrott jag väntat på, eller är det så att det genombrottet har börjat redan nu..?
Jag tror det.

Ha det mys, mina vänner! Och välkommen till min värld!

RSS 2.0