Gaaaaah, vad ska man göra?

Hur ska man göra, hur blir det nu då??Vänder ut o in på mig själv..

Hjälp..

Framtid, baktid och nutid

Framtid: Jag måste jobba med djur. Har alltid brunnit för det här med djur, alla sorters, mest hästar o hundar iofs, men alla andra små djur har alltid haft stor plats i mitt hjärta. Är det något jag kan bli bra inom så är det djur. Jag brinner ju för det, kan inte vara utan! det är det ena som varit beständigt i mitt liv! Men frågan är vad jag ska jobba med, inom vilken del, starta eget? Gå kurser, utbilda mig på nåt sätt iaf..aaah..Hjälp..
Vill leva mitt liv med min Robin, bygga upp vårt liv tillsammans:)

Baktid:  Pagge Pagge, du spökar fortfarande i mitt hjärta. Du gav mig så mkt, jag kommer aldrig kunna glömma, och aldrig sluta ha det vi hade som en mall för hur jag vill det ska vara. Och hur lätt är det att bli nöjd då? Du var ju speciell, one of a kind.
Mkt har hänt i mitt liv, ångest, depressioner hårda mörka tider. Men många glada minnen som gör mig nostalgisk! Så mkt man lärt sig och varit med om!

Nutid:
Jag lever, för första gången i mitt liv, NJUTER jag av livet. Saker skrämmer mig inte längre, och jag förstår tjusningen i alla enkla saker som folk tar förgivet. Äta ute, åka på en resa, umgås med folk utan att känna sig panikslagen, vilja fly och må dåligt. Jag är fri, jag lever, jag älskar! Härligt! Nu ska jag bara hitta mitt kall i livet, något jag gör för mig, och kan ge andra något..Vi får se när jag hittar det, men just nu är det mkt bra! Många fina planer, mkt kärlek, vänner och vår:) Jobbet är väl som det är, men jag är glad att jag har jobb!


Övrigt: varit i stugan över påsk! Lovly! Vill dit igen!
Varit ute o ätit idag, jättemums:)
Fått nya brillor:)
Ska på tjejmiddag på lördag:)
På marknad i helgen i Svedala, myys:)
Träffat våra grannar, vilka trevliga galna prickar!


ÄLSKAR vårt fina hus, med vår vackra trädgård som slår ut i blom!

Jävla överpositiv, men sån e jag vissa dagar. Och dom blir fler o fler.. sen har jag enorma svackor mellanåt, men jag kan hantera dom bättre o bättre.
Mycket är tack vare min älskling, som peppar, stöttar och håller mig i sin famn när jag behöver det! tack=)

(vet att baktid kanske inte riktigt finns som ord, men sen är jag ju som jag e)

Pussen


RSS 2.0