Soul sister

Jannike var ute och red min fina Stanley. Här är filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=QzZRNkpt0jc  

vet inte hur man lägger in filmen direkt, stöörigt.

Jättenöjda var vi iaf, alla tre:)

Fick en babyshower i Lördags:) Jätteglad blev jag, chocktillstånd hela kvällen! Tack fina vänner! Ska lägga ut bilder och visa vad jag fick i ett annat inlägg, sakerna är hos mamma för vi bor ju i en dammig skithålanu. Ville ju inte ha grejjorna här, så dom står hos mamma sålänge.

Annars har jag haft bölrunda idag, för allt som är på G och att köket aldrig blir klart..Känns bättre nu men usch vad jag varit lessen..kändes lite hopplöst ett tag..men som vanligt brukar dte räcka med att jag får gråta ut lite sen tar jag nya tag:)

Nu är det påsk, imorrn ska jag först ha lektion för Sara och Emelie:) Sen ska jag hem till mamma, vi ska handla inför Fredagens påskmiddag, och baka:) Sen blir det påksmat där på Fredag som sagt, och hem till pappa på Lördag:)
I är bortrest så vi har fått dela upp passen i stallet nu till Söndag, så det blir mkt stall nu i dagarna, men det är rätt mysigt ändå:)

Nu ska jag kolla tv med darlingen. Skriver mer en annan gång

pusspuss


Till min älskade syster

Din blick är sorgsen
Vet vad du känner jag förstår så väl, att
Tankarna skrämmer

I en värld full av människor så
Växer vår ensamhet
Å i mörkret inom dig finns vilsenhet

Men i dina blå ögon speglas jag
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så va inte rädd, att leva här
För dina ögon dina ögon
Har fått sin färg av förtröstan

Le lite grann nu
Va inte ledsen jag minns knappast när, ja
sist såg dig skratta
om världen gör dig galen
och bara ser allt i svart
så finns jag där
mitt i din mörkaste natt

Och i dina blå ögon speglas jag
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så va inte rädd, att leva här
För dina ögon dina ögon
Är vackrare än du anar

Jag minns knappast när ja
Sist såg dig skratta
Om världen gör dig galen
och bara ser allt i svart
så finns jag där
mitt i din mörkaste natt

Och i dina blå ögon speglas jag
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så va inte rädd, att leva här
I dina ögon dina ögon
dina ögon så speglas allt
i dina blå ögon finns havet och himlen
så va inte rädd att leva här

För dina ögon dina ögon
Har fått sin färg av förtröstan

(Shirley Clamp-I dina ögon)
http://www.youtube.com/watch?v=An9y-cfR2Ls
Till min fina syster som jag känner igen så mycket av mig själv i.
 Denna är till dig,Love U!
 Du är bäst!:)


Roligt

att så pass många vill fortsätta läsa om mitt liv och bravader( herregud, vem är jag, Bert eller?)

Våren har verkligen kommit nu! Kommer väl tjata om det ett tag framöver, men visst gör det en glad, när man vaknar på morgonen av att solen står varmt in i sovrummet och fåglarna sjunger för fulla muggar utanför! Helt underbart! Finns liksom inget annat alternativ än att gå upp, vem vill ligga och dra sig en sån här dag? Lilla godingen i magen höll med och sprallade som tusan imorse!

Tur man ska ut till stallet idag! Jannike ska komma och rida Stanley. Jag får ju knappt någon ridabstinens när jag står och tittar på..usch..Men det får vänta! Har ändå ingen vidare balans, och dumt och riskera något nu i upploppet liksom.

Sen blir det frisören för denna tösens del! Lägga lite slingor och fräscha upp mig. Bäst och passa på nu, sen kommer man väl inte ha tid att ens borsta sin kalufs..hehe..

Nä, men jag blir toss på mitt hår. Dels behövs det fyllas på med slingor..Min naturliga häärliga råttfärg börjar ta över, och i komb med graviditetshormoner som gör mitt hår RÅFETT på en dag, så känner man väl inte att man har det där "gravidstrålandet" direkt..Så all förbättring är bra.
(kommer jag säkert hem med morotsfärgat hår som trillar av i tussar, man vet aldrig emd alla dessa hormoner sprutandes runt i kroppen)

Sen tänkte jag (om jag nu kan gå efter stallet vill säga..Mina fogar kan bara ta en viss del per dag) sticka ner på nästa favvoplats..Bibblan! Älskar att gå där och kolla böcker..Jag är en riktig bokmal, och framförallt hästböcker, men också hundböcker brukar slinka med hem..


Just nu läser jag, håll i er, självhjälpsböcker!! Ganska intressant faktiskt..Man får ju ta allt med en nypa salt förståss. Anledningen till detta är att jag helt enkelt vill komma på vad JAG vill göra i arbetslivet sen. Jag har iaf inställningen att jag inte bara ska jobba för att jag ska jobba. Jag vill och måste faktiskt, göra något som jag känner mig motiverad till. Tyvärr har jag ju tappat motivationen till många jobb jag gått på. Dock har det inte bara handlat om mig, men på jobb där jag borde ha kännt fortsatt motivation och glädje, där handlar det om mig. Min självkänsla. Därför läser jag nu lite för att hitta tillbaka till den självkänslan jag började bygga upp så fint när jag gick på samtal. Fått mig ganska många tankeställare, så det är ju alltid nåt:) Fått lite små hintar av mig själv vad jag egentligen borde göra, men helt säker är jag inte än. Lovat mig själv att inte bli eld och lågor och tänka: DETTA VILL JAG GÖRA; DETTA SKA JAG GÖRA NUUU" för då blir det så intensivt..sen faller det pladask som en macka man precis har brett..och alltid med smöret neråt..Nä, ta tid på mig, och när jag känner mig redo..Våga.

Jag hoppas att ni får en fin fin dag! Kommer nog lägga upp lite bilder på Stanley och Jannike i aktion sen:)

Sommar i Skabersjö, snaaart :)

Kram på er alla!






Im BACK!

Ja, fick väl ta mig i kragen och öppna min blogg för allmänheten, och skriva lite igen!
Anledningen till att den blev lösenordskyddad var att det fanns folk som misstolkade den nåt så fruktansvärt och gav mig ett helsike, så jag valde att bara dela med mig till folk som var lite sundare i sina tankebanor:)


Hänt ganska mycket, och det är väl anledningen till att jag inte skrivit på länge, har inte oorkat skriva allt som hänt helt enkelt!

*Väntar ju på att vår lilla Nelly ska komma till världen, det är väl det största just nu om man säger så:) Hon är beräknad att komma den 15 April, men både jag och Robin tror på en liten tidigare tjej..Får se:)
(Bild från januari)
* Renoverar nästan hela nedanvåningen, öppen planlösning med nytt kök! Ska bli så najs, är snart färdigt:)
* Stanley mår bra, har fått ta in två medryttare nu, för jag kan inte rida längre. På sin höjd tömköra. Längtar dock till jag kan komma igång igen:)

* Mår väldigt bra förutom att jag är tuuung!
* Blev uppsagd pga arbetsbrist..Om det handlade om arbetsbrist egentligen går jag inte närmare in på.Det är iaf ett avslutat kapitel i mitt liv! Ska satsa på något jag verkligen vill göra när jag börjar jobba igen, ett löfte jag ett mig själv. Just nu håller jag på att reda ut vad JAG vill och inte vad jag tror att andra vill att jag ska göra. det är svårt när man alltid vill vara tillags och inte har nån tro på sig själv, men jag tror jag har kommit något väldigt bra på spåret. Nu ska man väl bara VÅGA!

Umgåtts mycket med min familj, framförallt min Älskade syster, och det är underbart att man äntligen tagit sig tid(fått tid) att vara med dom som betyder mest!

Våren är här! Just nu regnar det och är grått..men hellre det!! Vilken vinter! Helt galet lång med mycket snö! Man blev trött på snön, och då har det gått långt!


Imorrn ska jag klippa och slinga håret:) Måste vara fin när lilltösen snart kommer;) Plus att jag känner mig så sjukt GRÅ och blää, så det behövs:)


Som sagt är allt Underbart annars, Älskar min Robin mer för varje dag som går, och kan ibland inte förstå att jag fångat denna underbara killes hjärta. För varje dag som går så gör eller säger han något som gör mig ännu mer galen i honom:) Vacker själ och vacker människa..Låter corney men så känns det:)

Nu ska jag försöka, i mitt foglossninghelvete idag, att göra lite nytta:)



Kram so long!

RSS 2.0